Vooraf regelen

Oriënterend gesprek

Zelf de regie nemen, kan veel rust geven. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de mensen die achterblijven. Als u vooraf al na wilt denken over uw afscheid en wilt weten wat er allemaal mogelijk is, kom ik graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. We zullen dan uw wensen bespreken. We kunnen dit zo summier en uitgebreid doen als u wilt. Misschien vindt u het fijn om alles al door te spreken. Maar als u dit nog lastig vindt, kunnen we ook in grote lijnen doornemen wat er komt kijken bij een uitvaart. Ik zal uw wensen vastleggen en op basis van uw wensen een begroting maken van de te verwachten kosten. Vanzelfsprekend zijn er aan deze kennismaking geen kosten verbonden.

Ook als u het fijn vindt dat uw nabestaanden het afscheid regelen en u hen hierin alle vrijheid geeft, is het goed om dit op papier te zetten. Uw dierbaren weten dan dat zij geen verkeerde keuzes kunnen maken. 

Als u zich alvast wilt voorbereiden op het gesprek of u wilt uw uitvaartwensen vastleggen voor uw nabestaanden, dan kan ik u het Laatste Wensenboekje toesturen. Belt u mij gerust om dit aan te vragen 06 – 34817660. U kunt het ook via het aanvraagformulier aanvragen.