Vooraf regelen

Zelf de regie nemen

De dood en het laatste afscheid. U denkt er misschien liever nog niet over na. Toch kan het prettig zijn om te weten wat de wensen zijn. Er is namelijk zoveel mogelijk. En zelf de regie nemen, kan veel rust geven. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de mensen die achterblijven. In een emotionele tijd moet veel geregeld worden. En dan is het een houvast als uw wensen bekend zijn. Ook als u het fijn vindt dat uw nabestaanden het afscheid regelen en u hen hierin alle vrijheid geeft, is het goed om dit op papier te zetten. Uw dierbaren weten dan dat zij geen verkeerde keuzes kunnen maken.

Laatste Wensenboekje

Het Laatste Wensenboekje is een gids voor u om na te denken over hoe u uw afscheid vorm wilt geven. Een goed afscheid is een eerste stap in de rouwverwerking. Op basis van uw wensen kunnen uw naasten een afscheid realiseren dat persoonlijk is en bij u past. Via het aanvraagformulier kunt u het Laatste Wensenboekje aanvragen. Ik stuur het u gratis toe.

Oriënterend gesprek

Mocht u het fijn vinden om uw wensen eens persoonlijk te bespreken of te weten welke kosten hieraan verbonden zijn, dan kom ik graag vrijblijvend bij u langs. Misschien vindt u het fijn om alles al door te spreken. Maar als u dit nog lastig vindt, kunnen we ook in grote lijnen doornemen wat er komt kijken bij een uitvaart. We kunnen dit zo summier en uitgebreid doen als u wilt. Ik zal uw wensen vastleggen en een begroting maken van de te verwachten kosten. Vanzelfsprekend zijn er aan deze kennismaking geen kosten verbonden. U kunt mij altijd bellen om een afspraak te maken, telefoonnummer 06 – 34817660.

Wilt u meer informatie?

Ik zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden of de gewenste documenten toesturen. U kunt uw adresgegevens invullen in het veld Opmerkingen.