Uw uitvaartwensen vastleggen

Uw uitvaartwensen vastleggen

U denkt waarschijnlijk niet elke dag aan uw afscheid en dat hoeft gelukkig ook niet. Toch kan het goed zijn om uw uitvaartwensen eens te overwegen. Zelf de regie nemen, kan veel rust geven. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor de mensen die achterblijven. In een emotionele tijd moet veel geregeld worden. En dan is het een houvast als uw wensen beschreven staan. Ook als u het fijn vindt dat uw nabestaanden het afscheid regelen en u hen hierin alle vrijheid geeft, is het goed om dit op papier te zetten. Uw dierbaren weten dan dat zij geen verkeerde keuzes kunnen maken. 
 
Het Laatste Wensenboekje is een gids voor u om na te denken over hoe u uw afscheid vorm wilt geven. Een goed afscheid is een eerste stap in de rouwverwerking. Op basis van uw wensen kunnen uw naasten een afscheid realiseren dat persoonlijk is en bij u past.
 
Laat uw dierbaren weten dat u dit boekje heeft ingevuld en waar zij dit kunnen vinden. Ik adviseer u om dit boekje bij uw verzekeringspapieren te bewaren.
 
Mocht u het fijn vinden om uw wensen eens persoonlijk te bespreken of te weten welke kosten hieraan verbonden zijn, dan kom ik graag vrijblijvend bij u langs. U kunt mij altijd bellen om een afspraak te maken, telefoonnummer 06 – 34817660.

Laatste Wensenboekje

Ik zal het Laatste Wensenboekje zo spoedig mogelijk naar u toesturen. U kunt uw adresgegevens invullen in het veld Opmerkingen.