Laura Ammeraal - november 2023

Marlène is een prettige vrouw die de belangen en wensen van de overledene en de familie voorop zet. Helaas heb ik haar hulp al meerdere keren nodig gehad en telkens naar volle tevredenheid.

Familie Hendriks - september 2023

In onze zoektocht naar een uitvaartonderneming stuitten we op Marlène. Vriendelijk gezicht, positieve reviews, gebeld en meteen een goed gevoel. Het contact was heel prettig. Ze heeft ons uitstekend begeleid. Marlène is zorgvuldig, kordaat, met een persoonlijke benadering. Het is een mooi afscheid geworden.

Familie Wassing - juli 2023

Nadat een eerder contact ruim voor het overlijden van onze moeder al erg prettig verlopen was, hebben wij besloten Marlène van Dune Uitvaartbegeleiding te benaderen toen onze moeder overleden was. Hierbij zijn de wensen van zowel onze moeder als van ons als familie tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Ook de voorganger Albert van Duijn heeft precies aangevoeld hoe de dienst moest lopen. De mooie afscheidsdienst stond geheel in teken van onze moeder, oma en overgrootmoeder. Alles liep, als ware het een geheel, vloeiend in elkaar over. Het voelde aan als een warm bad. Nogmaals dank voor de geleverde diensten namens de familie.

Familie Van der Weegen – juni 2023

In een hele hectische en emotionele week heeft Marlène van Dune Uitvaartbegeleiding ons uitstekend bijgestaan als professioneel procesbegeleider. Ze reageerde adequaat, snel en kwam haar afspraken na. Ze toonde betrokkenheid en had kennis van zaken. Het was een mooie en passende crematieplechtigheid. We zijn haar hiervoor dankbaar.

Familie Nijgh – juni 2023

Heel goede ervaring met Marlène, zeer betrokken en meedenkend, neemt echt de tijd. Marlène regelt alles correct en heeft oog voor detail, daardoor was de uitvaart van mijn moeder heel mooi. Marlène heeft een warme en vriendelijke persoonlijkheid, wij voelden ons meteen vertrouwd. Ze nam ons veel uit handen, wat ontzettend fijn is tijdens zo’n verdrietige en hectische tijd. Marlène, ontzettend bedankt voor alles!

André Derkx – juni 2023

Marlène is iemand die het werkelijk in haar vingers heeft om tijdens een moeilijke periode te ontzorgen en te adviseren. Dit ook bij een beperkt wensenpakket.

Familie Bieger – mei 2023

Mijn moeder overleed, en hoe zoek je dan een uitvaartbegeleiding die bij haar en je familie past? Toen ik Dune Uitvaartbegeleiding vond via Google, en contact had met Marlène, wist ik het vrij snel. Dit is een betrokken, oprechte, fijne vrouw, met verstand van zaken. Met ook wat lichtheid, en humor. Dat past bij onze familie, en wij hebben dan ook uitermate prettig samengewerkt. Ook toen er even iets niet zo liep, als de bedoeling was :-). Ze spaarde kosten nog moeite om het ons, zo makkelijk mogelijk te maken: ze bracht een tas uit het ziekenhuis langs, hielp keuzes maken, enzovoort, echt heel fijn. Wij raden Dune Uitvaartbegeleiding dan ook echt van harte aan als je een warme, betrokken, kundige uitvaartbegeleiding zoekt.

Hedi Schaap – mei 2023

Na het overlijden van mijn vader hebben we op goed geluk een uitvaartbegeleider gezocht. We kwamen uit bij Marlène. Ik heb haar hulp in de week voor de crematie erg gewaardeerd. Sturend en reflecterend waar nodig, maar vrijheid gevend op alle andere punten.

Saskia Hillebrand – maart 2023

Wij hadden geen betere begeleiding kunnen wensen. Marlène luistert naar je en geeft je waar nodig advies. Ook heeft zij alles voor ons geregeld zodat wij ons met de verwerking van het verlies van onze moeder en oma konden bezighouden. Alles is gegaan zoals wij het wilden. Marlène heeft ervoor gezorgd dat wij met een goed gevoel op deze periode terug kunnen terug kijken en daar zijn wij haar ontzettend dankbaar voor.

Familie Van Zanten – maart 2023

Marlène voelde goed de sfeer van de familie aan. Was duidelijk, behulpzaam en reageerde snel op vragen, mailtjes en appjes en nam een hoop regelzaken uit handen. Super fijn om samen met haar een mooie uitvaart neer te kunnen zetten voor onze mam.

Anoniem – januari 2023

Ik vond het plezierig met je samenwerken. Je bent open, luistert goed, stuurt bij waar nodig op een prettige manier, probeert niet van alles te verkopen, komt je afspraken allemaal punctueel na, reageert snel op e-mail, weet waar je het over hebt, regelt het allemaal prima. Heel fijn allemaal. Je bent in mijn beleving, als ik even niet professioneel praat, gewoon een lieverd en dat maakte het hele proces van overlijden tot aan de ceremonie een stuk dragelijker. Nogmaals dank je wel!

Familie Staats – januari 2023

Op 5 januari 2023 is onze vader plotseling overleden. Dan moet je ondanks al je verdriet ineens een uitvaart gaan regelen. Marlène heeft ons hierbij enorm gesteund en ontzorgt. Samen met haar hebben wij onze vader een mooi, warm en persoonlijk afscheid gegeven. Vooral het moment waarop wij de straat uitreden en Marlène voorop liep, is iets dat wij nooit zullen vergeten. Dank je wel Marlène. De begrafenis was ondanks het verdriet prachtig.

Familie De Jong – december 2022

Wij hebben de warme persoonlijkheid van Marlène leren kennen toen onze vader net overleden was. Wij hebben haar gekozen omdat Marlène een warme en vriendelijke uitstraling op de foto heeft. Op haar website staat onder andere dat de uitvaart moet passen bij de overledene en dat zij de familie veel uit handen neemt. Dit alles is meer dan waar. Het doet haar eigenlijk nog te kort. Bij haar staat de familie echt voorop. Ze luistert goed naar de persoonlijke wensen, geeft passend advies en fijne mogelijkheden. Hiervoor neemt zij uitgebreid de tijd. Marlène kan putten uit een breed netwerk waardoor voor haar niets onmogelijk is. Denk hierbij aan; kennis van rouwcentra, ruime keuze voor rouwkaarten, ruime keuze aan rouwauto’s, veel keuze in soorten bloemstukken (die van erg goede kwaliteit zijn). Dit is alles met goede foto’s weergegeven in een catalogus. Zij communiceert alles helder en koppelt snel terug. Zij staat dag en nacht voor je klaar ook als het gaat om onverwachte vragen. In ons geval bleef onze vader thuis. Daarbij checkt zij bijvoorbeeld dagelijks de (koelings)apparatuur en of alles nog naar wens is. Ook een vraag op de late avond, waarbij wij achteraf de opname van de dienst nog wilden hebben, werd direct beantwoord en ook, zodra het kon, geregeld. Gedurende het gehele proces is haar begeleiding en aanwezigheid zeer persoonlijk, geruststellend en heel prettig. Nooit is zij op de voorgrond en haar bescheidenheid siert haar. Haar oog voor detail is ongelooflijk voor zowel onze persoonlijke wensen als voor het vele geregel tijdens de hectische week voor ons als familie. Tijdens de uitvaart houdt Marlène ook alles perfect in de hand. De sprekers worden bijvoorbeeld voor de ceremonie keurig door haar geïntroduceerd. Ook begeleidt zij de dienst met eigen woorden die mooi bij de familie passen. De zakelijke kant wordt door Marlène erg goed verzorgd. De administratieve kant wordt volledig uit handen genomen. De kaarten zijn erg mooi van kwaliteit en door de snelle schakeling tussen drukkerij en Marlène zijn deze ruim op tijd klaar voor verzending. Ook aan de advertentie in de krant wordt uitgebreid aandacht besteed. De collega’s van Marlène die onze vader verzorgden en de collega van de rouwauto, worden door Marlène voorgesteld aan de familie en doen niets voordat Marlène het goedkeurt. De rekening is vooraf besproken en uitermate zelfs verassend transparant. Je komt totaal niet voor verassingen en of onvolkomenheden te staan. Warme persoonlijkheid, eerlijk, geduldig, luisterend oor, betrokken, bescheiden, communicatief sterk vaardig, inlevingsvermogen, gedetailleerd, doortastend, zijn enkele woorden die bij Marlène passen. Deze eigenschappen hebben ervoor gezorgd dat je als familie in een verdrietige en hectische tijd, je zeer beschermd en erg goed gesteund en geholpen voelt. Wij raden Marlène absoluut aan bij iedereen die voor een uitvaart komt te staan.
Marlène, dank je wel voor alles. Dankzij jou is alles vanaf het moment van overlijden tot en met na de crematie, waardig, mooi, goed en met een persoonlijke ‘touch’ verlopen. Nogmaals een groot dank je wel voor alles.

Familie Neuvel – december 2022

Wij zijn heel fijn door Marlène begeleid. Ze kwam direct na het overlijden van mijn vader, en heeft ons vervolgens met alle stappen geholpen, op een hele rustige, prettige manier. Ze was voor ons ook steeds bereikbaar, met alle vragen die we hadden. Haar manier van werken is daarnaast open en transparant, zodat je niet voor verrassingen achteraf komt te staan. Wij zijn enorm dankbaar voor haar hulp!

Familie Spaanderman en familie Rijkens – november 2022

Na het overlijden van onze moeder op een vroege zondagochtend hebben we Marlène gebeld. Ondanks het tijdstip is ze na ons gesprek al snel gaan regelen dat onze moeder naar haar huis overgebracht kon worden. Het thuisbrengen, die zondagmiddag nog, gebeurde zeer respectvol. De uitvaart van onze moeder is uitstekend geregeld door Marlène. Ze nam ons alle praktische zorgen uit handen. Marlène is een rustig en warm persoon die ons goed begeleidde in het hele proces. Al snel was er een vertrouwensband en begreep ze wat we wilden of bedoelden. Ze was altijd beschikbaar wanneer het nodig was. Overleg met haar over onze wensen en invulling ging erg goed. Ze denkt mee en zorgt dat alles goed komt. Met onze wensen en die van onze moeder is de dag van de uitvaart een mooi, persoonlijk afscheid geworden.

Familie Van Duijn – november 2022

Marlène heeft de begrafenis van onze vader voortreffelijk begeleid. Het overlijden was op zondag, maar alles werd meteen geregeld. Ze is een empatische vrouw met gevoel voor humor die ook nog eens goed luistert naar je wensen. Het meest bijzonder vond ik wel dat ze zo’n mooi gedicht heeft voorgedragen op de begraafplaats: “De Zee” van Paula Hagenaars. Heel toepasselijk voor een oud schipper en strandexploitant die dagelijks ging kijken hoe de zee er bij lag. Ik heb haar in mijn kennissenkring aan iedereen aangeraden. Marlène nogmaals bedankt.

Carolien & Sandra – november 2022

Marlène is een bijzonder warme en meevoelende vrouw. We voelden ons erg op ons gemak en vertrouwd met haar. We hebben haar gekozen op basis van haar foto in de krant en ze heeft ons daarin zeker niet teleurgesteld, ze heeft al onze verwachtingen waar gemaakt. Ze heeft onze wensen, en die van onze moeder, omgezet in een, voor ons, perfecte uitvaart. Ze neemt de tijd voor alles, van begin tot eind. Ook alle genodigden waren vol lof over haar en haar werk. En zoals op haar site vermeld, ze is eerlijk en transparant over het gehele kostenplaatje. We hopen dat het voorlopig niet nodig is, maar voor een volgende uitvaart gaan we zeker haar weer bellen. Marlène…je bent een topper en hebt ons hart gestolen. Veel, heel veel dank voor alles.

Familie Van den Berg – november 2022

Marlène heeft ons op een hele prettige manier geholpen bij het afscheid van onze broer en zwager. Het is erg fijn als iemand met je mee kan denken en de zorg uit handen neemt. Het contact met Marlène is gewoon heel fijn in een moeilijke tijd. Mocht het weer nodig zijn dan nemen we opnieuw contact op.

Familie Rotteveel – oktober 2022

Wat een lieverd! Marlène luistert naar al je wensen en doet heel erg haar best deze ook te realiseren. Ze duidelijk en heel medelevend. Mocht het ooit nodig zijn (ik hoop het niet) dan bel ik zonder twijfel en direct naar Marlène.

Familie Van Leeuwen – oktober 2022

Marlène is even bescheiden als doortastend. Ze staat dicht bij de mensen en voelt de sfeer heel goed aan. Wat we wensen, wordt snel begrepen en uitstekend uitgevoerd. We kunnen Dune Uitvaartbegeleiding bij iedereen aanbevelen.

Familie Varkevisser – augustus 2022

Tijdens de uitvaartweek en daarna hebben wij het contact en de begeleiding van Marlène als zeer prettig ervaren. Ze komt rustig over en is goed bereikbaar. Stap voor stap hebben we de uitvaart besproken en heeft Marlène veel regelwerk uit onze handen genomen. Communicatie was helder en inzicht in de kosten was duidelijk. Ze heeft ons bijzonder goed geholpen bij het organiseren van een hele mooie en persoonlijke uitvaart waarbij altijd ruimte was voor eigen ideeën en wensen. Dit alles met veel zorg en respect voor de overledene en nabestaanden. Ik kan Dune uitvaartbegeleiding van harte aanbevelen.

Familie Sonius – juli 2022

Marlène heeft ons goed geholpen op een moment dat we het echt nodig hadden! Ze is heel vriendelijk en behulpzaam en neemt met haar ruime ervaring zoveel mogelijk voor je uit handen. Afwijken van een standaard uitvaart was ook mogelijk, dus we hebben het afscheid heel persoonlijk kunnen maken!

Familie Oudshoorn – juli 2022

Op zoek naar een kleine uitvaartorganisatie? Die alles uit jouw/jullie handen neemt, altijd voor je/jullie klaarstaat en een prachtige dienst leidt? Zoek niet verder, en kies voor: Marlène Kromhout van Dune Uitvaartbegeleiding.
Marlène neemt uitgebreid de tijd om alles goed te bespreken, zodat het afscheid niet alleen heel mooi, maar ook persoonlijk is. Ook is de schakel heel kort en snel: zo was de rouwkaart de volgende ochtend al gedrukt. Wij hadden ervoor gekozen om mijn vrouw en onze moeder op te baren in een afscheidshuis. Marlène kwam hier elke dag een kijkje nemen. Hier hebben we ook de dienst besproken. Natuurlijk hopen we Marlène voorlopig niet nodig te hebben, maar in geval dat weten we haar te vinden. Nogmaals dank voor je goede zorgen Marlène!

Frans en Tinie Brouwer – juni 2022

Vanaf het eerste contact was er meteen een goed gevoel bij Marlène. Zij gaf ons vakkundig advies en dacht uitstekend met ons mee. Met haar warme persoonlijkheid bood zij ons heel veel steun in deze hectische tijd. Dankzij haar professionele begeleiding en uitstekende organisatietalent werd de crematie van onze moeder precies, zoals wij die voor ogen hadden. Marlène nogmaals enorm bedankt voor de goede begeleiding, wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Familie Janse – juni 2022

Het regelen van een uitvaart is niet iets wat de meeste mensen dagelijks doen en het moment dat je een uitvaart moet regelen komt nooit gelegen. Daarom is het fijn dat je kan rekenen op de professionele begeleiding van Marlène. Marlène heeft ons prettig door het proces geholpen. Haar aanwezigheid voelt meteen vertrouwd en het contact was warm. Ze dacht goed met ons mee om het afscheid zo mooi mogelijk te maken. Ze werkt hard en maakt duidelijk wat er gewacht wordt van een ieder en wanneer, maar ook wat we van haar konden verwachten (zoals het kostenplaatje). Zo verliep het regelen van de uitvaart soepel en hadden wij op de dag zelf geen extra zorgen aan ons hoofd.

Familie van Bemmel – juni 2022

Prettige ervaring in verdrietige tijden. Oog voor detail in een tijd waarin het makkelijk is het overzicht te verliezen.

Familie Zwaal – april 2022

Onvergetelijke uitvaart van mijn vader. Marlène was altijd snel met reageren en gaf ons handreikingen hoe we de uitvaart en alles eromheen vorm konden geven op de momenten dat wij het even niet meer wisten. Ze was flexibel om aan onze wensen te voldoen en dacht met ons mee om vooral op een waardige manier met de nabestaanden, het leven van mijn vader af te sluiten. Live pianist, een koor, extra beeldschermen, muziek, geen enkel probleem voor Marlène, waarbij ze oog voor de details had. Ook het respectvol de dienst aan elkaar praten en haar verzorgde verschijning is zij ´the right person on the right job´. Handelend, luisterend, geduldig, doortastend , flexibel en eerlijk. Wij zouden haar een ieder aanbevelen.

Namens de familie Hartlief, Leonoor Hartlief

Op de uitvaart van onze vader, en 58 jaar lang de echtgenoot van mijn moeder, kijken wij met een heel goed en tevreden gevoel terug. Marlène heeft ons heel fijn en respectvol begeleid in alle stappen die er genomen moesten worden in de week voorafgaand aan de crematie. Zij hielp ons passende keuzes te maken om mijn vader op een mooie persoonlijke manier te herdenken. Marlène biedt steun, luisterde goed naar onze wensen en is snel in het organiseren, mede door haar goede contacten met derden, verliep alles goed en vlot. Via deze weg willen wij Marlène nogmaals heel hartelijk bedanken voor de prettige en kordate wijze waarop zij ons heeft begeleid.

Monique Bakker – april 2022

Mede door Marlène werd het een mooie crematie. Marlène luistert eerst en dan kijkt ze of ze er iets aan toe kan voegen Alles voor en tijdens de crematie hebben wij als waardevol ervaren, een fijn contact.

Esther Stolker – maart 2022

Wij hebben de samenwerking omtrent het regelen van de uitvaart met Marlène als heel prettig ervaren. Marlène denkt mee, geeft advies en voor zaken waar zij niet direct antwoord op weet, gebruikt zij haar brede netwerk en koppelt dit snel terug. Wij kijken met warme gevoelens terug op de prachtige uitvaart die Marlène op een respectvolle en waardige manier heeft geleid. En zeker niet onbelangrijk, de offerte is transparant en gespecificeerd… Dank je wel Marlène!

Kees Kooij – maart 2022

Graag deel ik mijn ervaring met Dune Uitvaartbegeleiding met U. Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis en een enkel verkeerd woord kan de dag verpesten. Mijn ervaring met Dune en Marlène in het bijzonder zijn zeer positief. Het eerste gesprek met haar was duidlijk en helder. Geen gedraai met voorwaarden en prijsopgave. De uitvoering van de uitvaart was tot in de puntjes verzorgd, evenalls de wettelijke afwerking van de papierwinkel. Bravo Marlène heel goed gedaan!!!!!!!

Familie Van Kasteren – maart 2022

Mijn moeder Antoinette is redelijk plotseling overleden. Het betekende dat in korte tijd alles geregeld moest worden. Om ons verdriet een plaats te geven, wilden wij er een heel persoonlijke, bijzondere uitvaart van maken. Marlène Kromhout van Dune Uitvaartbegeleiding heeft ons hierbij met veel empathie begeleid. Zij heeft ons met haar ervaring en praktische adviezen heel goed bij gestaan en er voor gezorgd dat onze specifieke wensen volledig gerealiseerd werden. Ze was altijd bereikbaar voor ons en stond ons met raad en daad bij. Wij kijken terug op een heel mooi afscheid van mijn moeder.

Gerda Labadie – februari 2022

Marlène is een luisterend oor in hectische tijden. Ze geeft advies, is oprecht, open, denkt mee, is praktisch. Ook is Marlène beschikbaar voor vragen en ideeën. Wij kunnen terugkijken op een mooi, liefdevol en waardevol afscheidsfeestje zoals wij het wilden. Dank je wel.

Familie Van Ettinger – februari 2022

Toen onze moeder onverwacht kwam te overlijden was spoed bij het uitzoeken van een uitvaartbegeleider geboden. Via eerlijke uitvaarten zijn we bij Marlène van Dune uitvaartbegeleiding uitgekomen. Zij heeft voor ons de uitvaart uitstekend geregeld waarbij geen verzoek te moeilijk was. Daarbij dacht zij goed mee en was een zeer aangename gesprekspartner voor ons. Dankzij Marlène is de uitvaart van onze moeder geheel naar wens verlopen. Verder was de uitvaart niet duurder dan nodig. Wij willen Marlène dan ook bedanken voor de goede begeleiding en kunnen haar van harte aanbevelen.

Familie Bolle – januari 2022

Afgelopen periode afscheid moeten nemen van mijn vader. Marlène Kromhout heeft ons hier fantastisch in begeleid. Marlène is vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Ze luistert naar alle wensen en behoeftes van de familie en geeft ook vertrouwen dat de dag van afscheid goed zal verlopen. Ik kan iedereen Dune Uitvaartbegeleiding aanbevelen voor een prachtig afscheid.

Sandor Warmerdam – december 2021

Er wordt weleens gezegd en geschreven dat sommige mensen een ‘roeping’ in het leven hebben. Je hoort dat vooral over mensen die in het medische circuit actief zijn. Bij Marlène Kromhout kan ik 100% bevestigen dat zij haar ‘roeping’ heeft gevonden met het verzorgen van uitvaarten via haar Dune Uitvaartbegeleiding. Het is een beroep dat haar werkelijk op het lijf is geschreven. Vooral haar natuurlijke en eerlijke manier van doen schept direct vertrouwen en brengt rust in de o zo hectische tijd na het overlijden van onze dierbaren. Marlène is een professional op haar vakgebied, denkt werkelijk aan alles wat er binnen korte tijd georganiseerd dient te worden en doet dat met volle overgave. Zij biedt tegelijkertijd steun, uitstekende service met een verbluffende snelheid en accuraatheid tegen een zeer schappelijke prijs. Haar geboden prijs/kwaliteit verhouding is de beste in de lokale uitvaartbranche. Zij werd ons mond-tot-mond aanbevolen via een goede kennis van ons na het overlijden van onze vader. Wij waren zo dik tevreden dat wij haar ook weer de uitvaart van onze moeder hebben laten verzorgen. Wij kunnen u Marlène Kromhout met haar Dune Uitvaartbegeleiding van harte aanbevelen, succes gegarandeerd!

Annemieke en Astrid Oudshoorn – december 2021

Wij hadden alle vertrouwen in Marlène voor de uitvaart van onze moeder. Marlène heeft anderhalf jaar geleden de uitvaart van onze vader gedaan en hier waren we heel tevreden mee. Marlène is prettig in het contact en we konden altijd op haar rekenen. Niets is haar teveel en ze staat dag en nacht voor je klaar. Marlène is goed bereikbaar en reageerde snel op onze vragen. Haar positieve instelling en energie waren voor ons steunend en helpend. Marlène luisterde goed naar onze wensen en dacht mee en liet ons in de regie. Alles werd heel goed voorbereid door Marlène zodat alles zo goed mogelijk zou verlopen. De communicatie was duidelijk naar ons en ze deed haar werk respectvol, persoonlijk en met veel passie. Hiervoor veel dank! Wij kunnen haar aanraden vanuit de kwaliteit, maar ook vanuit de prijs/kwaliteit verhouding.

Rianne Nouwen en Ger Scholtens – november 2021

Als midden in de nacht je broer/zwager, die in een verzorgingstehuis zat, overlijdt moet je snel een begrafenisondernemer vinden. En als dat in heel andere regio is, wie dan? Dan maar gegoogeld, daar kwamen wij Marlène Kromhout tegen; vriendelijk, open gezicht en “Eerlijke Uitvaarten”. Haar gebeld, gelijk goed contact. Ze regelde ’s nachts direct het vervoer naar het mortuarium (was noodzakelijk vanwege mogelijke besmetting door Corona). Zij heeft het prima geregeld. Is attent, let op de details en heeft echt persoonlijke aandacht voor de familie en voor de bekenden. We hebben dat wel eens anders mee gemaakt! Marlène is ook niet opdringerig en zorgt dat er geen onnodige kosten worden gemaakt. En Eerlijke Uitvaarten dat blijkt geen loze reclamekreet, maar het is ook echt zo. Zij brengt de werkelijke kosten – zonder opslagen – in rekening en eventuele korting van haar leveranciers geeft zij door aan de klant. Maar daar ging het ons niet om. Wij kunnen Marlène Kromhout van Dune Uitvaartbegeleiding dan ook van harte aanbevelen.

Familie Bronwasser – oktober 2021

Toen bleek dat de uitvaartverzorgster die wij voor ogen hadden aan het genieten was van haar vakantie, kwamen we bij Marlène terecht. Marlène is vriendelijk, open en heel toegankelijk. We konden altijd een beroep op haar doen waar nodig. Ze stond open voor al onze wensen en heeft ons heel fijn begeleid van het begin tot aan de dag van de uitvaart. Toen de foto op de kaart niet mooi bleek te zijn, heeft ze er alles aan gedaan om nieuwe kaarten te laten drukken en deze 2 uur later af te leveren, geweldig! Marlène is aangesloten bij Eerlijke Uitvaarten en daar staat ze ook voor! Nogmaals dank Marlène!

Familie Van den Berg – september 2021

Alle lof over de begeleiding van Marlène Kromhout rondom en tijdens de uitvaart van onze moeder. Een uiterst correcte en tevens warme dame die de uitvaart tot in de puntjes heeft verzorgd. Wij moesten in het proces snel schakelen wat stressvol zou kunnen zijn. Marlène regelde echter alles zeer snel en correct, was een aangename gesprekspartner en vraagbaak voor ons. De uitvaartdienst heeft zij op een heel mooie en respectvolle begeleid. Ook de regie tijdens de uitvaart met muziek en foto’s deed zij fantastisch. Wij kijken terug op een heel mooie tijd en uitvaart waarin Marlène een grote rol heeft gespeeld. Dankjewel Marlène!

Familie Berk – september 2021

Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij Marlène. Dit geldt ook voor haar collega’s van het zorgteam. Een luisterend oor voor onze wensen, zorgvuldig naar onze overleden vader en aandacht voor onze moeder. Het is een prachtig afscheid geworden.

Maaike Smit Sibinga – september 2021

Marlène heeft ons enorm fijn geholpen bij het moeilijke maar onvermijdelijke afscheid van mijn man. Ze dacht mee en probeerde zo goed mogelijk aan onze wensen te voldoen. Alles was overzichtelijk en duidelijk. Dune Uitvaartbegeleiding beveel ik van harte aan.

Joke de Ruiter – augustus 2021

Marlène was mijn grote steun en toeverlaat tijdens het zeer onverwachte overlijden van mijn moeder. Ze zorgde voor rust en duidelijkheid, haar begeleiding is warm, betrokken en zeer professioneel. Het persoonlijke contact is als een warme deken en ze neemt echt de zorg van je over op het moment dat je het even niet meer weet. De wensen van de familie en de degene die is overleden worden met alle respect besproken om zo tot een mooi en waardevol afscheid te komen. Marlène neemt alle tijd die nodig is om de nabestaanden te ondersteunen in deze emotionele en hectische periode. De bezoeken thuis en de dagelijkse telefonische contacten zijn van onschatbare waarde. Ze is zeer transparant omtrent de kosten en de mogelijkheden rondom de uitvaart. Er zijn geen verborgen kosten. Ook de begeleiding tijdens en na de uitvaart zijn te prijzen. Dune uitvaartbegeleiding/Marlène Kromhout is uniek en ik zal haar dan ook bij iedereen aanprijzen. Marlène nogmaals bedankt voor alles.

Marian van der Steen – augustus 2021

Toen mijn moeder ernstig ziek was, hebben wij al een afspraak gemaakt met Marlène van Dune Uitvaartbegeleiding. Tijdens dit moeilijke fijne gesprek hebben wij alles kunnen bespreken hoe mijn moeder het wenste. Marlène nam alle tijd en heeft heel fijn meegedacht, alles was mogelijk. De uitvaart is prachtig respectvol geweest waar ik fijn op terug kan kijken. De begeleiding, uitvoering en ook de nazorg heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zou daarom Dune Uitvaartbegeleiding zeer aanraden. Marlène is een eerlijke, betrokken, goed georganiseerde vriendelijke warme vrouw die het moeilijkste in je leven perfect kan begeleiden en uitvoeren. Dit biedt troost en een fijne herinnering. Nogmaals dankjewel Marlène.

Kor Koopmans – augustus 2021

Marlène Kromhout van Dune Uitvaartbegeleiding heeft op een meer dan voortreffelijke wijze de uitvaart van mijn echtgenote verzorgd. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvaart zelf en de latere herinneringsbijeenkomst heeft ze blijk gegeven van een grote mate van inlevingsvermogen. De afspraken die ze maakt, komt ze stipt na.Ik heb haar ervaren als een stijlvolle en charmante verschijning wat ik persoonlijk heel erg fijn vond, zeker in vergelijking met de grijze pakkenbrigade van veel andere uitvaartbegeleiders. Marlène, heel erg bedankt.

Riet den Teuling-Bakker – juli 2021

Dune Uitvaartbegeleiding heb ik leren kennen door de dochter en schoonzoon van mijn overleden echtgenoot. In deze moeilijke periode van mijn leven heeft Marlène Kromhout het afscheid van mijn echtgenoot geheel naar mijn wensen georganiseerd. Alles kon plaatsvinden op één locatie en ook dat liep allemaal perfect. Afscheid nemen van een geliefde is heel zwaar en dan is het prettig als er iemand is, die alles voor je regelt. Marlène Kromhout ben ik daarvoor zeer dankbaar.

Ingrid Masselink – juni 2021

Dune Uitvaartbegeleiding/Marlène Kromhout houdt haar woord met betrekking tot Eerlijke Uitvaarten. Niet alleen financieel (de offerte was in detail gespecificeerd), maar Marlène is ook eerlijk en transparant als het gaat om het maken van afspraken en in het afspraken nakomen. Wij hadden Marlène al eerder, voor het overlijden van mijn man (tijdens zijn ziekte) uitgebreid gesproken. Mijn man en ik hadden hele duidelijke wensen hoe de uitvaart eruit zou moeten gaan zien; met een familiemoment, de avond van de condoleance en de dag van de uitvaart zelf. Een paar uur na het overlijden van mijn man Coen stond Marlène al bij ons op de stoep om zaken zoals rouwkaarten etc te regelen. Marlène was altijd bereikbaar voor overleg en was er voor ons en onze familie, vrienden en kennissen. ze was aanwezig, maar toch bescheiden. Ik raad Dune Uitvaartbegeleiding zeker aan.

Familie Revet – mei 2021

Onze ervaring met Marlène van Dune Uitvaartbegeleiding is meer dan goed. Haar begeleiding nam ons alle zorg na het overlijden van onze lieve vrouw en moeder uit handen. Marlène kwam direct na het eerste telefoontje en het voelde gelijk vertrouwd. Zij is open, neemt alle tijd en geeft goede uitleg. In de afscheidsweek was zij daar waar nodig was en we konden haar altijd bereiken. De nazorg was ook prima. Wij kunnen haar zeker aanbevelen, zij is de rots in de branding in een heftige, emotionele periode.

Jana Mees – mei 2021

It is always very difficult, when we must say goodbye to our dearest an go with them on their last way. The lost of my husband was very painful for me. I was here alone, my family in Slovakia, family of my husband in Denmark and that all in the time of Corona. But there was a light coming to me in your person – Marlène. Dear Marlène, when I have seen your internet page I know immediately that you are the right persona to go with me, my husband and our family that last way. Your warm personality, understanding, patient and loving feeling has made that you have fulfil all our wishes and wishes of my husband without knowing him. You and your team has been fantastic, there was nothing which was not possible, which was not prepared with feeling and tribute. You have organized beautiful ceremony in cosy place with beautiful flower arrangement , took care about everything, all our wishes from technical till musical, so also those which could not be present with us has been able to take a part on the ceremony. You have given me the feeling that I am with my family and friends at home in my sitting room to say goodbye – that last greeting to my husband. There are no words which could say it better than simple but from heart coming THANK YOU SO MUCH, MARLENE.

Carla van der Voort – mei 2021

De uitvaartbegeleiding bij het overlijden van mijn echtgenoot door Marlène was vriendelijk, persoonlijk en deskundig. Onze wensen waren leidend. Zij was aanwezig waar gewenst, behulpzaam en regelde wat nodig was. Over de te maken kosten is zij helder. Mede door haar begeleiding kijken wij terug op een mooi, warm en respectvol afscheid.

Marjan en Paula – mei 2021

Een uitvaart is een verdrietig iets. Marlène Kromhout van Dune Uitvaartbegeleiding weet exact de juiste bewoordingen te gebruiken bij de eerste kennismaking. Mijn zus en ik waren best nerveus. Marlène liet ons rustig praten en kon goed samenvatten wat de overledene en wij graag zagen. – het opbaren thuis – het in de kist leggen van onze dierbare – het overbrengen naar het crematorium – de voorbereiding tot het begin van de dienst – de dienst zelf – de condoleance erna Alles werd/was in de puntjes verzorgd door Marlène en haar fantastische team. Alles met respect voor de overledene en de nabestaanden. Wij bevelen Marlène Kromhout en haar team van Dune Uitvaartbegeleiding bij iedereen aan. Een mooier afscheid hadden we ons niet kunnen wensen. Heel, heel veel dank Marlène.

Familie Van Kersbergen – april 2021

Marlène gaf ons volledig de ruimte voor onze wensen en wist haar deskundigheid op de juiste momenten in te brengen. Hierdoor ontstond een zeer prettige samenwerking, waardoor wij met een goed gevoel op het afscheid van onze man/vader kunnen terugkijken.

Familie Van Helsdingen – april 2021

Marlène is een heel prettig persoon, die zich openstelt voor wat er is en alle mogelijkheden met geduld aandraagt over wat er zou kunnen. Precies wat wij op dat moment nodig hadden.

Familie Weber – maart 2021

Marlène Kromhout was na het overlijden van mijn moeder onze rots in de branding. Marlène is een warme en inlevende vrouw die goed luistert. Wij wilden een afscheid in eigen huis en al onze specifieke wensen ten aanzien van de uitvaart werden door Marlène geregeld zoals wij dat hadden gewild. Daarnaast kwam zij nog met goede adviezen en aanvullingen en dat leidde uiteindelijk tot een prachtig afscheid waar werkelijk alles aan klopte. Marlène communiceert goed en laat niets aan het toeval over door continu de vinger aan de pols te houden, zonder dat dat vervelend aanvoelt. Tenslotte is zij zeer transparant over de kosten. Als u iemand zoekt die in moeilijke tijden een hoop werk uit handen neemt en doet wat ze belooft, dan kan ik Marlène van harte aanbevelen.

Familie Hesselman – januari 2021

Lieve Marlène, heel erg bedankt dat je op zo’n warme en persoonlijke manier de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma hebt verzorgd. Zeker in deze tijd van beperkingen door het Coronavirus is alles geheel naar wens verlopen. Je denkt mee, bent flexibel en houd uitstekend contact met de nabestaanden. Je bent ook gewoon een prettige persoonlijkheid. De familie heeft Dune Uitvaartbegeleiding uitgekozen om het predicaat “eerlijke uitvaart” wat jij ons inziens geheel terecht mag voeren. Je rekent een vastgesteld honorarium en de overige kosten van de gehele uitvaart worden transparant en zonder opslag gefactureerd.

Ed Boshuizen – januari 2021

Vanaf het begin tot het eind heeft Marlène geholpen bij het afscheid van mijn vrouw. Volle aandacht, heel vriendelijk, professioneel maar ook betrokken. Kortom ze hield rekening met alles wat ik nodig had in de aanloop naar de crematie tot en met na de crematie. Ze dacht mee. Administratieve afhandeling werd compleet uit handen genomen en geregeld. Tijdens de ceremonie werden de sprekers keurig door haar voorgesteld en begeleidde zij alles met zelfs nog wat eigen woorden. En dit alles voor een vooraf besproken schappelijke prijs.

Iris de Jager – januari 2021

Zelfs bij tegengestelde ideeen binnen de familie weet Marlène een mooie, warme, persoonlijke uitvaart te regelen!

Familie De Beer – december 2020

Zoekt u een uitvaartbegeleidster, dan adviseer ik u om Dune Uitvaartbegeleiding te nemen. Marlène heeft ons geholpen na het overlijden van onze tante. Zo geweldig afgehandeld, zij is echt een mensen mens. Nogmaals Marlène, hartelijk dank.

Familie Cannemeijer – november 2020

We kijken met een warm gevoel terug op de uitvaart georganiseerd door Marlène. We zijn volledig ontzorgd en haar betrokkenheid en inlevingsvermogen heeft mede geleid tot een mooi afscheid ondanks het verlies. Heel flexibel, meedenkend, praktisch wanneer dit er toe doet en financieel transparant.

Marja, Marlouse, Jan en Anne Mieke van ‘t Wout – november 2020

Marlène is zeer betrokken en luisterde aandachtig naar onze wensen en dacht mee in de mogelijkheden. Op dag de zelf was zij een ware steun voor ons. Marlène weet op zeer menselijke wijze, samen met de familie met respect en ruimte voor het verdriet, een waardig afscheid te creëren. Ook na de begrafenis neemt zij alle tijd om nog eens na te praten over de begrafenis en het verdriet in het algemeen. Wij raden haar als uitvaartbegeleidster zeer aan.

Familie Kolster – oktober 2020

Wij zijn zeer positief over de warme, persoonlijk wijze waarop Marlène de uitvaart van onze moeder heeft begeleid. Ze voelt de dynamiek rond de voorbereidingen voor de plechtigheid goed aan; ze weet wanneer ze de familie de vrije hand kan geven en wanneer ze wat richting en hulp moet bieden. Haar vriendelijke en begripvolle opstelling hielp ons zeker. Ze heeft een groot oog voor detail en weet alles tot in de puntjes te regelen, zonder daarbij op de voorgrond te treden. Dankzij haar kunnen we terug kijken op een harmonieus en waardig afscheid van onze moeder.

Deborah en Lars – oktober 2020

Marlène is een uitvaartbegeleidster met heel veel passie voor haar werk! Ze gaat voor 100% in op de wensen van jou/ jullie. Marlène heeft ons begeleid bij de uitvaart van ons te vroeg geboren dochter. Elke dag is ze langs gekomen om onze wensen stap voor stap door te nemen totdat het uiteindelijk vorm heeft gekregen aan het mooiste afscheid wat we onze dochter hebben kunnen geven. Marlène voelt als een warm bad waarin je terecht komt omdat ze zo betrokken is. Ik zou Dune Uitvaartbegeleiding aan iedereen aanbevelen!!

Familie Picavet – oktober 2020

We hebben Marlène gevraagd om ons te helpen met de uitvaart te regelen. Ze heeft dit super gedaan. Ze is heel rustig en alles wat wij haar vroegen heeft ze voor ons geregeld. Ik kan haar zeker aanraden.

Paul van der Riet – oktober 2020

Wat zijn wij blij dat we Marlène hebben benaderd op aanraden van mijn zus die haar had meegemaakt bij een andere uitvaart. Een open en eerlijke empathische dame die haar werk vol overgave doet en nog goed ook! Ik hoop dat het nog heel lang duurt, maar Joke en ik willen onze uitvaart zeker door Marlène laten verzorgen.

Gerry Warmerdam – september 2020

We denken met dankbaarheid en warme gevoelens terug aan de uitvaart en crematie van mijn man. Door de liefdevolle en professionele zorg van Marlène van Dune Uitvaartbegeleiding werd het een onvergetelijk afscheid. Marlène is een lieve warme persoonlijkheid en was vol begrip voor onze specifieke wensen. Kwam zelf ook met creatieve oplossingen en door de beperkt beschikbare tijd werd haar geduld en inzet danig op de proef gesteld. Ze hield echter alles professioneel onder controle. Ook de financiële afhandeling was heel prettig. We zijn Marlène heel dankbaar en bevelen haar van harte aan.

Cees van der Wiel en dochters – augustus 2020

Marlène is een warme persoonlijkheid met veel begrip en respect. Ze kan goed luisteren. Ze vertaalt de familie wensen naar een duidelijk draaiboek en verzorgt alles op een professionele wijze. Ze leverde de begroting zonder toeters en bellen of pakketten, precies zoals we hadden afgesproken. In de nazorg ontvingen we ook een handig naslagwerkje voor alles wat er na het overlijden op je afkomt. Bij de presentatie van de definitieve rekening maakte zij ook haar slogan volledig waar “een eerlijke uitvaart”, door ontvangen kortingen en courtage volledig terug te geven, waardoor de rekening lager uitkwam dan begroot. Voor ons was de uitvaart perfect geregeld en we kunnen Marlène Kromhout van uitvaart begeleiding Dune, dan ook van harte aanbevelen. Dankjewel Marlène.

Familie Holl-Oudshoorn – augustus 2020

Omdat we even tijd hadden om naar een goede uitvaartbegeleiding te zoeken, kwamen we uit bij Marlene Kromhout, eerlijke uitvaarten. Na eerder slechte ervaringen te hebben gehad met andere uitvaartbegeleiders, was dit een verademing. Zeer betrokken en alle tijd nemend voor het gezamenlijk opstellen van het uitvaartplan. Zij luistert goed naar de wensen van de betrokkenen. Zelf draagt ze mogelijkheden aan, waar wij niet opgekomen waren. We zijn haar zeer erkentelijk voor haar deskundigheid en professionele opstelling. Afspraken worden keurig nagekomen en de kosten zijn transparant. Veel dank daarvoor Marlene. We kijken terug op een waardig afscheid van onze dierbare Moeder en Oma.

Monique Beernink – juli 2020

Voor een uitvaart op maat moet je bij Marlène zijn. Marlène heeft een warme persoonlijkheid en kan zich goed in de situatie inleven. Zij is bij elk onderdeel in de voorbereiding naar de uitvaart aanwezig geweest.

Peter Behrmann – juli 2020

Upon our first contact following the death of my wife Ingrid Mrs Marlene Kromhout organized all immediate activities promptly and efficiently. Her advice was invaluable and her extensive contacts with all involved parties allowed an increase in the number of funeral participants which would otherwise have been impossible to accommodate. During the funeral itself Mrs Kromhout coordinated all activities professionally, friendly and with great empathy. I am most satisfied with her support and I am convinced that nobody could have done any better.

Familie Oudshoorn – juli 2020

We willen Marlène hartelijk bedanken voor het goed verzorgen van de uitvaart van onze vader. Mijn moeder was ook zeer tevreden hoe de uitvaart was geregeld. We vonden Marlène heel prettig in het contact met ons en we konden goed op haar rekenen. Haar positieve instelling en energie waren voor ons steunend en helpend. De huisbezoeken van voor de uitvaart als achteraf waren persoonlijk en prettig. Marlène was goed bereikbaar en reageerde snel op onze vragen. Ze luisterde goed naar onze wensen en dacht mee maar liet ons in de regie. Alles werd goed voorbereid door Marlène zodat alles zo goed mogelijk zou verlopen. De communicatie was duidelijk naar ons en ze deed haar werk respectvol, persoonlijk en met veel passie. Hiervoor veel dank! Wij kunnen haar aanraden vanuit de kwaliteit, maar ook vanuit de prijs/kwaliteit verhouding.

Familie Zandbergen – mei 2020

Marlène heeft ons op een zeer laagdrempelige, persoonlijke en zorgvuldige manier bijzonder goed bijgestaan in al het regelwerk dat over ons heenkwam, na het overlijden van onze moeder. Ze heeft ons echt het gevoel gegeven dat niets teveel of te gek was. Het was fijn dat ze de dingen gewoon bij de naam noemde; zoals kosten en de voor- of nadelen van keuzes. We kijken, mede door haar rustige en warme aanwezigheid, met een goed gevoel terug op een mooie uitvaart van onze moeder.

Hans en Wil Sanders – mei 2020

Marlène heeft ons geweldig geholpen met de uitvaart van onze (schoon)vader. Het contact wat we hadden was net alsof ze bij de familie hoorde. Zij werkt vakkundig en is erg betrokken met de nabestaanden. Alsnog dank daarvoor.

Familie Sapei – februari 2020

Dune Uitvaarbegeleiding is door ons als familie zeer prettig en deskundig ervaren. Marlène werkt professioneel, maar zeer zeker met een persoonlijke en zorgzame begeleiding aan de nabestaanden. Wij hebben de tijd na het overlijden van onze vader mede door Marlène haar begeleiding ondanks het verdriet toch als een mooie tijd ervaren. Een tijd waarin samen zijn, rouw met een lach en een traan en regelen van alles wat er bij een overlijden komt kijken samen gaan. Marlène werkt netjes en is precies, ze houdt goed rekening met de wensen van de overledene en de familie. Ze weet precies wat er moet worden geregeld en op welk moment hier houdt zij goed de regie in. Marlène is een vriendelijke persoonlijkheid en heeft echt naast ons gestaan, vlak na het overlijden, op de dag van afscheid en in de periode erna is zij nog nauw betrokken gebleven. Het contact met Marlène geeft een gevoel van vertrouwen in haar deskundigheid, maar ook in haar zorg voor de nabestaanden. Dune Uitvaartbegeleiding werkt transparant wat betekent dat de kosten geheel inzichtelijk zijn en maakt geen winst op de producten die zij leveren.

Pieter – februari 2020

Het contact met Marlène hebben we als een warm bad ervaren in één van de meest hectische en emotionele periodes in ons leven. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan het eind van de uitvaart, het liep allemaal even gesmeerd. We vonden het heel prettig dat we rustig en stap voor stap beslissingen konden nemen. Je gaf ons even tijd om tussendoor op adem te komen. Jouw ideeën voor een kleine, intieme uitvaart vonden wij heel fijn. Wij konden ons daar geen voorstelling bij maken, maar zoals het er daar uitzag: echt perfect! Kortom, jouw rol in een moeilijke fase in ons leven, hebben wij heel erg gewaardeerd. Je hebt een bijzonder vak: je staat mensen bij in een bijzonder heftige fase in hun leven, en wat ons betreft, ben je geknipt voor je vak. Je doet dat zo aangenaam, respectvol en met grote toewijding, daar kunnen wij alleen maar heel veel respect voor hebben en heel erg dankbaar voor zijn! Heel hartelijk dank dat je het afscheid van mijn vader zo mooi, liefde- en respectvol hebt vormgegeven.

Annelies, Hanneke en Martine – januari 2020

Marlène heeft ons geholpen bij het regelen van het afscheid van onze vader. Ze gaf ons advies over welke mogelijkheden er zoal waren en voelde goed aan in welke sfeer we het afscheid wilden regelen. Ze houdt de deadlines in de gaten en heeft ons daarmee veel zorgen ontnomen. Ook met de financiele afwikkeling heeft zij geholpen. Buiten de verdrietige momenten en de praktische zaken om, hebben we leuke gesprekken gehad met elkaar en zelfs gelachen. We kijken, mede dankzij Marlène, met een goed gevoel terug op het afscheid van onze vader.

Gerard – december 2019

De uitvaart van mijn vrouw is zeer goed verlopen, dankzij Marlène die haar vak verstaat, eerlijk en vriendelijk, een liefdevolle warme vakvrouw.

Oktober 2019

Dank je wel voor alle goede zorgen!

Augustus 2019

Het was een hele mooie uitvaart, de teksten, muziek en bloemen waren heel mooi. Nog hartelijk bedankt voor je goede zorgen. Je hebt ons echt geholpen om er een mooie afscheidsdienst van te maken. Dank daarvoor.

Ingrid Nijhout – augustus 2019

Erg fijne, betrokken en persoonlijke begeleiding bij het regelen van zulke belangrijke, emotionele en beladen beslissingen.

Aad en Marja – augustus 2019

De crematie van moeder werd door Marlène boven verwachting verzorgd. We hadden wensen van een huiskamersfeer en liefde en warmte, maar het was nog mooier dan we gedacht hadden. Ook de rust, we konden de tijd nemen en ze adviseerde, maar liet verder alles aan onze wensen over. Top!! Wij zouden Marlène zeker aanbevelen.

Ronald – juni 2019

Zeer vriendelijk, servicegericht, meedenkend en invoelend. Ook precies de goede toon: niet te formeel en niet te afstandelijk.

Ivonne – mei 2019

Marlène was een zeer aardige en meedenkende begeleidster. Ze heeft alles keurig geregeld. Ik voelde dat ik haar kon vertrouwen om de beste uitvaart voor onze vader te regelen.

Maart 2019

Het was heel fijn zoals je ons geholpen hebt. Heel erg bedankt daarvoor Marlène en respect en complimenten voor hoe je je werkt doet!

Februari 2019

Voor de 1e keer zelf een afscheid moeten regelen. Marlène is zeker een hele verlichting en steun geweest, ook in uitleg en aanwijzingen. Uitvoering was prima geregeld. Er werd heel goed rekening gehouden met alle emoties die het verlies met zich meebracht. Bedankt voor dit alles.

Januari 2019

Vanaf het eerste moment dat wij kennismaakten tot en met de uitvaart hebben wij een goed contact gehad met Marlène. Wat begon als kennismakingsgesprek is als vanzelfsprekend overgegaan in eerste afspraak. Alle familieleden konden zeer goed opschieten met Marlène en we hebben haar inzet zeer gewaardeerd. Ik zou Marlène zeer zeker aanbevelen aan anderen.

Diane Middelraad – november 2018

Heel blij met de persoonlijke, open en warme begeleiding. Marlène bracht oplossingen en ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Ik kijk terug op een erg mooie uitvaart.

Joan van der Wiel – november 2018

Hoewel het overlijden van mijn vader niet onverwacht kwam, was er toch nog veel om te regelen. Marlène heeft stap voor stap meegedacht en het regelen uit onze handen genomen. Hierdoor konden wij ons richten op het afscheid nemen. Ik ben zeer tevreden over de aandacht en werkwijze van Marlène.

Hanneke – november 2018

Namens ons allemaal willen wij jou nogmaals enorm bedanken voor alles wat jij hebt gedaan om de afscheidsweek tot een waardig geheel te maken. We kijken er met een dankbaar hart op terug! Dank je wel voor alles wat je daarin hebt willen betekenen en ook die extra mijl hebt willen gaan. Dank je wel ook voor de aandacht en zorg die je voor onze moeder had. Dat heeft haar echt goed gedaan!

Augustus 2018

Ik ben erg blij met hoe alles verlopen is. Heel erg bedankt voor al je goede hulp!

Juni 2018

Marlène heeft mij en mijn dochter van 13 jaar zeer goed geholpen in deze moeilijke tijd. Heel erg goed. Zeer tevreden.

April 2018

Zéér positief. Ik wil je hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor het vele werk dat je voor ons hebt gedaan. Alles was zo snel en zeer goed door je geregeld! Daarbij was je een steun en vraagbaak voor mij, nogmaals dank!

April 2018

Marlène heeft het perfect gedaan! Wij hebben deze week als zeer warm ervaren.

Maart 2018

Dankjewel Marlène, je hebt ons goed begeleid. 2 verschillende uitvaarten meegemaakt met hulp van Marlène, vriendelijk geholpen, op ons gemak gesteld, goed geholpen! Ik vond het een fijn gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen.

Januari 2018

Wij hebben bijzonder prettig samen gewerkt met Marlène. Ik zou vertellen dat ons veel werk uit handen is genomen, dat op het juiste moment op een prettige manier herinnerd werden aan deadlines, dat er goede adviezen werden gegeven en dat alles prima naar wens is verlopen. Werd persoonlijke aandacht gegeven. Meegedacht. Was prettig om op deze wijze een afscheid te moeten regelen.

December 2017

We werden snel en goed ondersteund door Marlène. Een schat!

Persoonlijk contact

Mijn naam is Marlène Kromhout. Ik ben uw persoonlijke uitvaartverzorger en help u met alle praktische zaken rondom een uitvaart.