Ervaringen

Reacties van nabestaanden

Het contact met Marlène hebben we als een warm bad ervaren in één van de meest hectische en emotionele periodes in ons leven. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan het eind van de uitvaart, het liep allemaal even gesmeerd.  We vonden het heel prettig dat we rustig en stap voor stap beslissingen konden nemen. Je gaf ons even tijd om tussendoor op adem te komen. Jouw ideeën voor een kleine, intieme uitvaart vonden wij heel fijn. Wij konden ons daar geen voorstelling bij maken, maar zoals het er daar uitzag: echt perfect! Kortom, jouw rol in een moeilijke fase in ons leven, hebben wij heel erg gewaardeerd. Je hebt een bijzonder vak: je staat mensen bij in een bijzonder heftige fase in hun leven, en wat ons betreft, ben je geknipt voor je vak. Je doet dat zo aangenaam, respectvol en met grote toewijding, daar kunnen wij alleen maar heel veel respect voor hebben en heel erg dankbaar voor zijn! Heel hartelijk dank dat je het afscheid van mijn vader zo mooi, liefde- en respectvol hebt vormgegeven.
Pieter – februari 2020

Marlène heeft ons geholpen bij het regelen van het afscheid van onze vader. Ze gaf ons advies over welke mogelijkheden er zoal waren en voelde goed aan in welke sfeer we het afscheid wilden regelen. Ze houdt de deadlines in de gaten en heeft ons daarmee veel zorgen ontnomen. Ook met de financiele afwikkeling heeft zij geholpen.
Buiten de verdrietige momenten en de praktische zaken om, hebben we leuke gesprekken gehad met elkaar en zelfs gelachen. We kijken, mede dankzij Marlène, met een goed gevoel terug op het afscheid van onze vader.
Annelies, Hanneke en Martine – januari 2020

De uitvaart van mijn vrouw is zeer goed verlopen, dankzij Marlène die haar vak verstaat, eerlijk en vriendelijk, een liefdevolle warme vakvrouw.
Gerard – december 2019

Erg fijne, betrokken en persoonlijke begeleiding bij het regelen van zulke belangrijke, emotionele en beladen beslissingen.
Ingrid Nijhout – augustus 2019

De crematie van moeder werd door Marlène boven verwachting verzorgd. We hadden wensen van een huiskamersfeer en liefde en warmte, maar het was nog mooier dan we gedacht hadden. Ook de rust, we konden de tijd nemen en ze adviseerde, maar liet verder alles aan onze wensen over. Top!! Wij zouden Marlène zeker aanbevelen.
Aad en Marja – augustus 2019

Marlène was een zeer aardige en meedenkende begeleidster. Ze heeft alles keurig geregeld. Ik voelde dat ik haar kon vertrouwen om de beste uitvaart voor onze vader te regelen.

Voor de 1e keer zelf een afscheid moeten regelen. Marlène is zeker een hele verlichting en steun geweest, ook in uitleg en aanwijzingen. Uitvoering was prima geregeld. Er werd heel goed rekening gehouden met alle emoties die het verlies met zich meebracht. Bedankt voor dit alles.

Zeer vriendelijk, servicegericht, meedenkend en invoelend. Ook precies de goede toon: niet te formeel en niet te afstandelijk.
Ronald – juni 2019

In één woord geweldig.

Het was een hele mooie uitvaart, de teksten, muziek en bloemen waren heel mooi. Nog hartelijk bedankt voor je goede zorgen. Je hebt ons echt geholpen om er een mooie afscheidsdienst van te maken. Dank daarvoor.

Het was heel fijn zoals je ons geholpen hebt. Heel erg bedankt daarvoor Marlène en respect en complimenten voor hoe je je werkt doet!

Heel blij met de persoonlijke, open en warme begeleiding. Marlène bracht oplossingen en ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Ik kijk terug op een erg mooie uitvaart.
Diane Middelraad – november 2018

Hoewel het overlijden van mijn vader niet onverwacht kwam, was er toch nog veel om te regelen. Marlène heeft stap voor stap meegedacht en het regelen uit onze handen genomen. Hierdoor konden wij ons richten op het afscheid nemen. Ik ben zeer tevreden over de aandacht en werkwijze van Marlène.
Joan van der Wiel – november 2018

Dank je wel voor alle goede zorgen!

Vanaf het eerste moment dat wij kennismaakten tot en met de uitvaart hebben wij een goed contact gehad met Marlène. Wat begon als kennismakingsgesprek is als vanzelfsprekend overgegaan in eerste afspraak. Alle familieleden konden zeer goed opschieten met Marlène en we hebben haar inzet zeer gewaardeerd. Ik zou Marlène zeer zeker aanbevelen aan anderen.

Namens ons allemaal willen wij jou nogmaals enorm bedanken voor alles wat jij hebt gedaan om de afscheidsweek tot een waardig geheel te maken. We kijken er met een dankbaar hart op terug! Dank je wel voor alles wat je daarin hebt willen betekenen en ook die extra mijl hebt willen gaan. Dank je wel ook voor de aandacht en zorg die je voor onze moeder had. Dat heeft haar echt goed gedaan!
Hanneke – november 2018

Ik ben erg blij met hoe alles verlopen is. Heel erg bedankt voor al je goede hulp!

Marlène heeft mij en mijn dochter van 13 jaar zeer goed geholpen in deze moeilijke tijd. Heel erg goed. Zeer tevreden.

Zéér positief. Ik wil je hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor het vele werk dat je voor ons hebt gedaan. Alles was zo snel en zeer goed door je geregeld! Daarbij was je een steun en vraagbaak voor mij, nogmaals dank!

Marlène heeft het perfect gedaan! Wij hebben deze week als zeer warm ervaren.

Dankjewel Marlène, je hebt ons goed begeleid. 2 verschillende uitvaarten meegemaakt met hulp van Marlène, vriendelijk geholpen, op ons gemak gesteld, goed geholpen! Ik vond het een fijn gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen.

Wij hebben bijzonder prettig samen gewerkt met Marlène. Ik zou vertellen dat ons veel werk uit handen is genomen, dat op het juiste moment op een prettige manier herinnerd werden aan deadlines, dat er goede adviezen werden gegeven en dat alles prima naar wens is verlopen. Werd persoonlijke aandacht gegeven. Meegedacht. Was prettig om op deze wijze een afscheid te moeten regelen.

We werden snel en goed ondersteund door Marlène. Een schat!
December 2017