Ervaringen

Reacties van nabestaanden

Erg fijne, betrokken en persoonlijke begeleiding bij het regelen van zulke belangrijke, emotionele en beladen beslissingen.
Ingrid Nijhout

De crematie van moeder werd door Marlène boven verwachting verzorgd. We hadden wensen van een huiskamersfeer en liefde en warmte, maar het was nog mooier dan we gedacht hadden. Ook de rust, we konden de tijd nemen en ze adviseerde, maar liet verder alles aan onze wensen over. Top!! Wij zouden Marlène zeker aanbevelen.
Aad en Marja

Marlène was een zeer aardige en meedenkende begeleidster. Ze heeft alles keurig geregeld. Ik voelde dat ik haar kon vertrouwen om de beste uitvaart voor onze vader te regelen.

Het was een hele mooie uitvaart, de teksten, muziek en bloemen waren heel mooi. Nog hartelijk bedankt voor je goede zorgen. Je hebt ons echt geholpen om er een mooie afscheidsdienst van te maken. Dank daarvoor.

Het was heel fijn zoals je ons geholpen hebt. Heel erg bedankt daarvoor Marlène en respect en complimenten voor hoe je je werkt doet!

Heel blij met de persoonlijke, open en warme begeleiding. Marlène bracht oplossingen en ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Ik kijk terug op een erg mooie uitvaart.
Diane Middelraad

Hoewel het overlijden van mijn vader niet onverwacht kwam, was er toch nog veel om te regelen. Marlène heeft stap voor stap meegedacht en het regelen uit onze handen genomen. Hierdoor konden wij ons richten op het afscheid nemen. Ik ben zeer tevreden over de aandacht en werkwijze van Marlène.
Joan van der Wiel

Dank je wel voor alle goede zorgen!

Vanaf het eerste moment dat wij kennismaakten tot en met de uitvaart hebben wij een goed contact gehad met Marlène. Wat begon als kennismakingsgesprek is als vanzelfsprekend overgegaan in eerste afspraak. Alle familieleden konden zeer goed opschieten met Marlène en we hebben haar inzet zeer gewaardeerd. Ik zou Marlène zeer zeker aanbevelen aan anderen.

Namens ons allemaal willen wij jou nogmaals enorm bedanken voor alles wat jij hebt gedaan om de afscheidsweek tot een waardig geheel te maken. We kijken er met een dankbaar hart op terug! Dank je wel voor alles wat je daarin hebt willen betekenen en ook die extra mijl hebt willen gaan. Dank je wel ook voor de aandacht en zorg die je voor onze moeder had. Dat heeft haar echt goed gedaan!

Ik ben erg blij met hoe alles verlopen is. Heel erg bedankt voor al je goede hulp!

Marlène heeft mij en mijn dochter van 13 jaar zeer goed geholpen in deze moeilijke tijd. Heel erg goed. Zeer tevreden.

Zéér positief. Ik wil je hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor het vele werk dat je voor ons hebt gedaan. Alles was zo snel en zeer goed door je geregeld! Daarbij was je een steun en vraagbaak voor mij, nogmaals dank!

Marlène heeft het perfect gedaan! Wij hebben deze week als zeer warm ervaren.

Dankjewel Marlène, je hebt ons goed begeleid. 2 verschillende uitvaarten meegemaakt met hulp van Marlène, vriendelijk geholpen, op ons gemak gesteld, goed begeleid. Zelfs met griep, toch de dienst begeleid omdat anders een onbekende voor ons het zou moeten doen! Goed geholpen! Ik vond het een fijn gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen.

Wij hebben bijzonder prettig samen gewerkt met Marlène. Ik zou vertellen dat ons veel werk uit handen is genomen, dat op het juiste moment op een prettige manier herinnerd werden aan deadlines, dat er goede adviezen werden gegeven en dat alles prima naar wens is verlopen. Werd persoonlijke aandacht gegeven. Meegedacht. Was prettig om op deze wijze een afscheid te moeten regelen.

We werden snel en goed ondersteund door Marlène. Een schat!