Ervaringen

Reacties van nabestaanden

Marlène heeft ons op een zeer laagdrempelige, persoonlijke en zorgvuldige manier bijzonder goed bijgestaan in al het regelwerk dat over ons heenkwam, na het overlijden van onze moeder. Ze heeft ons echt het gevoel gegeven dat niets teveel of te gek was. Het was fijn dat ze de dingen gewoon bij de naam noemde; zoals kosten en de voor- of nadelen van keuzes. We kijken, mede door haar rustige en warme aanwezigheid, met een goed gevoel terug op een mooie uitvaart van onze moeder.
Familie Zandbergen – mei 2020

Marlène heeft ons geweldig geholpen met de uitvaart van onze (schoon)vader. Het contact wat we hadden was net alsof ze bij de familie hoorde. Zij werkt vakkundig en is erg betrokken met de nabestaanden. Alsnog dank daarvoor.
Hans en Wil Sanders – mei 2020

Dune Uitvaarbegeleiding is door ons als familie zeer prettig en deskundig ervaren. Marlène werkt professioneel, maar zeer zeker met een persoonlijke en zorgzame begeleiding aan de nabestaanden. Wij hebben de tijd na het overlijden van onze vader mede door Marlène haar begeleiding ondanks het verdriet toch als een mooie tijd ervaren. Een tijd waarin samen zijn, rouw met een lach en een traan en regelen van alles wat er bij een overlijden komt kijken samen gaan. Marlène werkt netjes en is precies, ze houdt goed rekening met de wensen van de overledene en de familie. Ze weet precies wat er moet worden geregeld en op welk moment hier houdt zij goed de regie in. Marlène is een vriendelijke persoonlijkheid en heeft echt naast ons gestaan, vlak na het overlijden, op de dag van afscheid en in de periode erna is zij nog nauw betrokken gebleven. Het contact met Marlène geeft een gevoel van vertrouwen in haar deskundigheid, maar ook in haar zorg voor de nabestaanden. Dune Uitvaartbegeleiding werkt transparant wat betekent dat de kosten geheel inzichtelijk zijn en maakt geen winst op de producten die zij leveren.
Familie Sapei – februari 2020

Het contact met Marlène hebben we als een warm bad ervaren in één van de meest hectische en emotionele periodes in ons leven. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan het eind van de uitvaart, het liep allemaal even gesmeerd.  We vonden het heel prettig dat we rustig en stap voor stap beslissingen konden nemen. Je gaf ons even tijd om tussendoor op adem te komen. Jouw ideeën voor een kleine, intieme uitvaart vonden wij heel fijn. Wij konden ons daar geen voorstelling bij maken, maar zoals het er daar uitzag: echt perfect! Kortom, jouw rol in een moeilijke fase in ons leven, hebben wij heel erg gewaardeerd. Je hebt een bijzonder vak: je staat mensen bij in een bijzonder heftige fase in hun leven, en wat ons betreft, ben je geknipt voor je vak. Je doet dat zo aangenaam, respectvol en met grote toewijding, daar kunnen wij alleen maar heel veel respect voor hebben en heel erg dankbaar voor zijn! Heel hartelijk dank dat je het afscheid van mijn vader zo mooi, liefde- en respectvol hebt vormgegeven.
Pieter – februari 2020

Marlène heeft ons geholpen bij het regelen van het afscheid van onze vader. Ze gaf ons advies over welke mogelijkheden er zoal waren en voelde goed aan in welke sfeer we het afscheid wilden regelen. Ze houdt de deadlines in de gaten en heeft ons daarmee veel zorgen ontnomen. Ook met de financiele afwikkeling heeft zij geholpen. Buiten de verdrietige momenten en de praktische zaken om, hebben we leuke gesprekken gehad met elkaar en zelfs gelachen. We kijken, mede dankzij Marlène, met een goed gevoel terug op het afscheid van onze vader.
Annelies, Hanneke en Martine – januari 2020

De uitvaart van mijn vrouw is zeer goed verlopen, dankzij Marlène die haar vak verstaat, eerlijk en vriendelijk, een liefdevolle warme vakvrouw.
Gerard – december 2019

Dank je wel voor alle goede zorgen!
Oktober 2019

Het was een hele mooie uitvaart, de teksten, muziek en bloemen waren heel mooi. Nog hartelijk bedankt voor je goede zorgen. Je hebt ons echt geholpen om er een mooie afscheidsdienst van te maken. Dank daarvoor.
Augustus 2019

Erg fijne, betrokken en persoonlijke begeleiding bij het regelen van zulke belangrijke, emotionele en beladen beslissingen.
Ingrid Nijhout – augustus 2019

De crematie van moeder werd door Marlène boven verwachting verzorgd. We hadden wensen van een huiskamersfeer en liefde en warmte, maar het was nog mooier dan we gedacht hadden. Ook de rust, we konden de tijd nemen en ze adviseerde, maar liet verder alles aan onze wensen over. Top!! Wij zouden Marlène zeker aanbevelen.
Aad en Marja – augustus 2019

Zeer vriendelijk, servicegericht, meedenkend en invoelend. Ook precies de goede toon: niet te formeel en niet te afstandelijk.
Ronald – juni 2019

In één woord geweldig.
Juni 2019

Marlène was een zeer aardige en meedenkende begeleidster. Ze heeft alles keurig geregeld. Ik voelde dat ik haar kon vertrouwen om de beste uitvaart voor onze vader te regelen.
Ivonne – mei 2019

Het was heel fijn zoals je ons geholpen hebt. Heel erg bedankt daarvoor Marlène en respect en complimenten voor hoe je je werkt doet!
Maart 2019

Voor de 1e keer zelf een afscheid moeten regelen. Marlène is zeker een hele verlichting en steun geweest, ook in uitleg en aanwijzingen. Uitvoering was prima geregeld. Er werd heel goed rekening gehouden met alle emoties die het verlies met zich meebracht. Bedankt voor dit alles.
Februari 2019

Vanaf het eerste moment dat wij kennismaakten tot en met de uitvaart hebben wij een goed contact gehad met Marlène. Wat begon als kennismakingsgesprek is als vanzelfsprekend overgegaan in eerste afspraak. Alle familieleden konden zeer goed opschieten met Marlène en we hebben haar inzet zeer gewaardeerd. Ik zou Marlène zeer zeker aanbevelen aan anderen.
Januari 2019

Heel blij met de persoonlijke, open en warme begeleiding. Marlène bracht oplossingen en ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Ik kijk terug op een erg mooie uitvaart.
Diane Middelraad – november 2018

Hoewel het overlijden van mijn vader niet onverwacht kwam, was er toch nog veel om te regelen. Marlène heeft stap voor stap meegedacht en het regelen uit onze handen genomen. Hierdoor konden wij ons richten op het afscheid nemen. Ik ben zeer tevreden over de aandacht en werkwijze van Marlène.
Joan van der Wiel – november 2018

Namens ons allemaal willen wij jou nogmaals enorm bedanken voor alles wat jij hebt gedaan om de afscheidsweek tot een waardig geheel te maken. We kijken er met een dankbaar hart op terug! Dank je wel voor alles wat je daarin hebt willen betekenen en ook die extra mijl hebt willen gaan. Dank je wel ook voor de aandacht en zorg die je voor onze moeder had. Dat heeft haar echt goed gedaan!
Hanneke – november 2018

Ik ben erg blij met hoe alles verlopen is. Heel erg bedankt voor al je goede hulp!
Augustus 2018

Marlène heeft mij en mijn dochter van 13 jaar zeer goed geholpen in deze moeilijke tijd. Heel erg goed. Zeer tevreden.
Juni 2018

Zéér positief. Ik wil je hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor het vele werk dat je voor ons hebt gedaan. Alles was zo snel en zeer goed door je geregeld! Daarbij was je een steun en vraagbaak voor mij, nogmaals dank!
April 2018

Marlène heeft het perfect gedaan! Wij hebben deze week als zeer warm ervaren.
April 2018

Dankjewel Marlène, je hebt ons goed begeleid. 2 verschillende uitvaarten meegemaakt met hulp van Marlène, vriendelijk geholpen, op ons gemak gesteld, goed geholpen! Ik vond het een fijn gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen.
Maart 2018

Wij hebben bijzonder prettig samen gewerkt met Marlène. Ik zou vertellen dat ons veel werk uit handen is genomen, dat op het juiste moment op een prettige manier herinnerd werden aan deadlines, dat er goede adviezen werden gegeven en dat alles prima naar wens is verlopen. Werd persoonlijke aandacht gegeven. Meegedacht. Was prettig om op deze wijze een afscheid te moeten regelen.
Januari 2018

We werden snel en goed ondersteund door Marlène. Een schat!
December 2017

Wilt u meer informatie?

Ik zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden of de gewenste documenten toesturen. U kunt uw adresgegevens invullen in het veld Opmerkingen.