Ervaringen

Reacties van nabestaanden

Alle lof over de begeleiding van Marlène Kromhout rondom en tijdens de uitvaart van onze moeder. Een uiterst correcte en tevens warme dame die de uitvaart tot in de puntjes heeft verzorgd. Wij moesten in het proces snel schakelen wat stressvol zou kunnen zijn. Marlène regelde echter alles zeer snel en correct, was een aangename gesprekspartner en vraagbaak voor ons. De uitvaartdienst heeft zij op een heel mooie en respectvolle begeleid. Ook de regie tijdens de uitvaart met muziek en foto's deed zij fantastisch. Wij kijken terug op een heel mooie tijd en uitvaart waarin Marlène een grote rol heeft gespeeld. Dankjewel Marlène!
Familie Van den Berg – september 2021

Vanaf het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij Marlène. Dit geldt ook voor haar collega’s van het zorgteam. Een luisterend oor voor onze wensen, zorgvuldig naar onze overleden vader en aandacht voor onze moeder. Het is een prachtig afscheid geworden.
Familie Berk – september 2021

Marlène heeft ons enorm fijn geholpen bij het moeilijke maar onvermijdelijke afscheid van mijn man. Ze dacht mee en probeerde zo goed mogelijk aan onze wensen te voldoen. Alles was overzichtelijk en duidelijk. Dune Uitvaartbegeleiding beveel ik van harte aan.
Maaike Smit Sibinga – september 2021

Marlène was mijn grote steun en toeverlaat tijdens het zeer onverwachte overlijden van mijn moeder. Ze zorgde voor rust en duidelijkheid, haar begeleiding is warm, betrokken en zeer professioneel. Het persoonlijke contact is als een warme deken en ze neemt echt de zorg van je over op het moment dat je het even niet meer weet. De wensen van de familie en de degene die is overleden worden met alle respect besproken om zo tot een mooi en waardevol afscheid te komen. Marlène neemt alle tijd die nodig is om de nabestaanden te ondersteunen in deze emotionele en hectische periode. De bezoeken thuis en de dagelijkse telefonische contacten zijn van onschatbare waarde. Ze is zeer transparant omtrent de kosten en de mogelijkheden rondom de uitvaart. Er zijn geen verborgen kosten. Ook de begeleiding tijdens en na de uitvaart zijn te prijzen. Dune uitvaartbegeleiding/Marlène Kromhout is uniek en ik zal haar dan ook bij iedereen aanprijzen. Marlène nogmaals bedankt voor alles.
Joke de Ruiter – augustus 2021

Toen mijn moeder ernstig ziek was, hebben wij al een afspraak gemaakt met Marlène van Dune Uitvaartbegeleiding. Tijdens dit moeilijke fijne gesprek hebben wij alles kunnen bespreken hoe mijn moeder het wenste. Marlène nam alle tijd en heeft heel fijn meegedacht, alles was mogelijk. De uitvaart is prachtig respectvol geweest waar ik fijn op terug kan kijken. De begeleiding, uitvoering en ook de nazorg heb ik als zeer prettig ervaren. Ik zou daarom Dune Uitvaartbegeleiding zeer aanraden. Marlène is een eerlijke, betrokken, goed georganiseerde vriendelijke warme vrouw die het moeilijkste in je leven perfect kan begeleiden en uitvoeren. Dit biedt troost en een fijne herinnering. Nogmaals dankjewel Marlène.
Marian van der Steen – augustus 2021

Marlène Kromhout van Dune Uitvaartbegeleiding heeft op een meer dan voortreffelijke wijze de uitvaart van mijn echtgenote verzorgd. Zowel in het voortraject als tijdens de uitvaart zelf en de latere herinneringsbijeenkomst heeft ze blijk gegeven van een grote mate van inlevingsvermogen. De afspraken die ze maakt, komt ze stipt na.Ik heb haar ervaren als een stijlvolle en charmante verschijning wat ik persoonlijk heel erg fijn vond, zeker in vergelijking met de grijze pakkenbrigade van veel andere uitvaartbegeleiders. Marlène, heel erg bedankt.
Kor Koopmans – augustus 2021

Dune Uitvaartbegeleiding heb ik leren kennen door de dochter en schoonzoon van mijn overleden echtgenoot. In deze moeilijke periode van mijn leven heeft Marlène Kromhout het afscheid van mijn echtgenoot geheel naar mijn wensen georganiseerd. Alles kon plaatsvinden op één locatie en ook dat liep allemaal perfect. Afscheid nemen van een geliefde is heel zwaar en dan is het prettig als er iemand is, die alles voor je regelt. Marlène Kromhout ben ik daarvoor zeer dankbaar.
Riet den Teuling-Bakker – juli 2021

Dune Uitvaartbegeleiding/Marlène Kromhout houdt haar woord met betrekking tot Eerlijke Uitvaarten. Niet alleen financieel (de offerte was in detail gespecificeerd), maar Marlène is ook eerlijk en transparant als het gaat om het maken van afspraken en in het afspraken nakomen. Wij hadden Marlène al eerder, voor het overlijden van mijn man (tijdens zijn ziekte) uitgebreid gesproken. Mijn man en ik hadden hele duidelijke wensen hoe de uitvaart eruit zou moeten gaan zien; met een familiemoment, de avond van de condoleance en de dag van de uitvaart zelf. Een paar uur na het overlijden van mijn man Coen stond Marlène al bij ons op de stoep om zaken zoals rouwkaarten etc te regelen. Marlène was altijd bereikbaar voor overleg en was er voor ons en onze familie, vrienden en kennissen. ze was aanwezig, maar toch bescheiden. Ik raad Dune Uitvaartbegeleiding zeker aan.
Ingrid Masselink – juni 2021

Onze ervaring met Marlène van Dune Uitvaartbegeleiding is meer dan goed. Haar begeleiding nam ons alle zorg na het overlijden van onze lieve vrouw en moeder uit handen. Marlène kwam direct na het eerste telefoontje en het voelde gelijk vertrouwd. Zij is open, neemt alle tijd en geeft goede uitleg. In de afscheidsweek was zij daar waar nodig was en we konden haar altijd bereiken. De nazorg was ook prima. Wij kunnen haar zeker aanbevelen, zij is de rots in de branding in een heftige, emotionele periode.
Familie Revet – mei 2021

It is always very difficult, when we must say goodbye to our dearest an go with them on their last way. The lost of my husband was very painful for me. I was here alone, my family in Slovakia, family of my husband in Denmark and that all in the time of Corona. But there was a light coming to me in your person – Marlène. Dear Marlène, when I have seen your internet page I know immediately that you are the right persona to go with me, my husband and our family that last way. Your warm personality, understanding, patient and loving feeling has made that you have fulfil all our wishes and wishes of my husband without knowing him. You and your team has been fantastic, there was nothing which was not possible, which was not prepared with feeling and tribute. You have organized beautiful ceremony in cosy place with beautiful flower arrangement , took care about everything, all our wishes from technical till musical, so also those which could not be present with us has been able to take a part on the ceremony. You have given me the feeling that I am with my family and friends at home in my sitting room to say goodbye – that last greeting to my husband. There are no words which could say it better than simple but from heart coming THANK YOU SO MUCH, MARLENE. 
Jana Mees – mei 2021

De uitvaartbegeleiding bij het overlijden van mijn echtgenoot door Marlène was vriendelijk, persoonlijk en deskundig. Onze wensen waren leidend. Zij was aanwezig waar gewenst, behulpzaam en regelde wat nodig was. Over de te maken kosten is zij helder. Mede door haar begeleiding kijken wij terug op een mooi, warm en respectvol afscheid.
Carla van der Voort – mei 2021

Een uitvaart is een verdrietig iets. Marlène Kromhout van Dune Uitvaartbegeleiding weet exact de juiste bewoordingen te gebruiken bij de eerste kennismaking. Mijn zus en ik waren best nerveus. Marlène liet ons rustig praten en kon goed samenvatten wat de overledene en wij graag zagen. – het opbaren thuis – het in de kist leggen van onze dierbare – het overbrengen naar het crematorium – de voorbereiding tot het begin van de dienst – de dienst zelf – de condoleance erna Alles werd/was in de puntjes verzorgd door Marlène en haar fantastische team. Alles met respect voor de overledene en de nabestaanden. Wij bevelen Marlène Kromhout en haar team van Dune Uitvaartbegeleiding bij iedereen aan. Een mooier afscheid hadden we ons niet kunnen wensen. Heel, heel veel dank Marlène.
Marjan en Paula – mei 2021

Marlène gaf ons volledig de ruimte voor onze wensen en wist haar deskundigheid op de juiste momenten in te brengen. Hierdoor ontstond een zeer prettige samenwerking, waardoor wij met een goed gevoel op het afscheid van onze man/vader kunnen terugkijken.
Familie Van Kersbergen – april 2021

Marlène is een heel prettig persoon, die zich openstelt voor wat er is en alle mogelijkheden met geduld aandraagt over wat er zou kunnen. Precies wat wij op dat moment nodig hadden.
Familie Van Helsdingen – april 2021

Marlène Kromhout was na het overlijden van mijn moeder onze rots in de branding. Marlène is een warme en inlevende vrouw die goed luistert. Wij wilden een afscheid in eigen huis en al onze specifieke wensen ten aanzien van de uitvaart werden door Marlène geregeld zoals wij dat hadden gewild. Daarnaast kwam zij nog met goede adviezen en aanvullingen en dat leidde uiteindelijk tot een prachtig afscheid waar werkelijk alles aan klopte. Marlène communiceert goed en laat niets aan het toeval over door continu de vinger aan de pols te houden, zonder dat dat vervelend aanvoelt. Tenslotte is zij zeer transparant over de kosten. Als u iemand zoekt die in moeilijke tijden een hoop werk uit handen neemt en doet wat ze belooft, dan kan ik Marlène van harte aanbevelen.
Familie Weber – maart 2021

Lieve Marlène, heel erg bedankt dat je op zo'n warme en persoonlijke manier de uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma hebt verzorgd. Zeker in deze tijd van beperkingen door het Coronavirus is alles geheel naar wens verlopen. Je denkt mee, bent flexibel en houd uitstekend contact met de nabestaanden. Je bent ook gewoon een prettige persoonlijkheid. De familie heeft Dune Uitvaartbegeleiding uitgekozen om het predicaat "eerlijke uitvaart" wat jij ons inziens geheel terecht mag voeren. Je rekent een vastgesteld honorarium en de overige kosten van de gehele uitvaart worden transparant en zonder opslag gefactureerd.
Familie Hesselman – januari 2021

Vanaf het begin tot het eind heeft Marlène geholpen bij het afscheid van mijn vrouw. Volle aandacht, heel vriendelijk, professioneel maar ook betrokken. Kortom ze hield rekening met alles wat ik nodig had in de aanloop naar de crematie tot en met na de crematie. Ze dacht mee. Administratieve afhandeling werd compleet uit handen genomen en geregeld. Tijdens de ceremonie werden de sprekers keurig door haar voorgesteld en begeleidde zij alles met zelfs nog wat eigen woorden. En dit alles voor een vooraf besproken schappelijke prijs.
Ed Boshuizen – januari 2021

Zelfs bij tegengestelde ideeen binnen de familie weet Marlène een mooie, warme, persoonlijke uitvaart te regelen!
Iris de Jager – januari 2021

Zoekt u een uitvaartbegeleidster, dan adviseer ik u om Dune Uitvaartbegeleiding te nemen. Marlène heeft ons geholpen na het overlijden van onze tante. Zo geweldig afgehandeld, zij is echt een mensen mens. Nogmaals Marlène, hartelijk dank.
Familie De Beer – december 2020

We kijken met een warm gevoel terug op de uitvaart georganiseerd door Marlène. We zijn volledig ontzorgd en haar betrokkenheid en inlevingsvermogen heeft mede geleid tot een mooi afscheid ondanks het verlies. Heel flexibel, meedenkend, praktisch wanneer dit er toe doet en financieel transparant.
Familie Cannemeijer – november 2020

Marlène is zeer betrokken en luisterde aandachtig naar onze wensen en dacht mee in de mogelijkheden. Op dag de zelf was zij een ware steun voor ons. Marlène weet op zeer menselijke wijze, samen met de familie met respect en ruimte voor het verdriet, een waardig afscheid te creëren. Ook na de begrafenis neemt zij alle tijd om nog eens na te praten over de begrafenis en het verdriet in het algemeen. Wij raden haar als uitvaartbegeleidster zeer aan.
Marja, Marlouse, Jan en Anne Mieke van ‘t Wout – november 2020

Wij zijn zeer positief over de warme, persoonlijk wijze waarop Marlène de uitvaart van onze moeder heeft begeleid. Ze voelt de dynamiek rond de voorbereidingen voor de plechtigheid goed aan; ze weet wanneer ze de familie de vrije hand kan geven en wanneer ze wat richting en hulp moet bieden. Haar vriendelijke en begripvolle opstelling hielp ons zeker. Ze heeft een groot oog voor detail en weet alles tot in de puntjes te regelen, zonder daarbij op de voorgrond te treden. Dankzij haar kunnen we terug kijken op een harmonieus en waardig afscheid van onze moeder.
Familie Kolster – oktober 2020

Marlène is een uitvaartbegeleidster met heel veel passie voor haar werk! Ze gaat voor 100% in op de wensen van jou/ jullie. Marlène heeft ons begeleid bij de uitvaart van ons te vroeg geboren dochter. Elke dag is ze langs gekomen om onze wensen stap voor stap door te nemen totdat het uiteindelijk vorm heeft gekregen aan het mooiste afscheid wat we onze dochter hebben kunnen geven. Marlène voelt als een warm bad waarin je terecht komt omdat ze zo betrokken is. Ik zou Dune Uitvaartbegeleiding aan iedereen aanbevelen!!
Deborah en Lars – oktober 2020

We hebben Marlène gevraagd om ons te helpen met de uitvaart te regelen. Ze heeft dit super gedaan. Ze is heel rustig en alles wat wij haar vroegen heeft ze voor ons geregeld. Ik kan haar zeker aanraden.
Familie Picavet – oktober 2020

Wat zijn wij blij dat we Marlène hebben benaderd op aanraden van mijn zus die haar had meegemaakt bij een andere uitvaart. Een open en eerlijke empathische dame die haar werk vol overgave doet en nog goed ook! Ik hoop dat het nog heel lang duurt, maar Joke en ik willen onze uitvaart zeker door Marlène laten verzorgen.
Paul van der Riet – oktober 2020

We denken met dankbaarheid en warme gevoelens terug aan de uitvaart en crematie van mijn man. Door de liefdevolle en professionele zorg van Marlène van Dune Uitvaartbegeleiding werd het een onvergetelijk afscheid. Marlène is een  lieve warme persoonlijkheid en was vol begrip voor onze specifieke wensen. Kwam zelf ook met creatieve oplossingen en door de beperkt beschikbare tijd werd haar geduld en inzet danig op de proef gesteld. Ze hield echter alles professioneel onder controle. Ook de financiële afhandeling was heel prettig. We zijn Marlène heel dankbaar en bevelen haar van harte aan.
Gerry Warmerdam – september 2020

Marlène is een warme persoonlijkheid met veel begrip en respect. Ze kan goed luisteren. Ze vertaalt de familie wensen naar een duidelijk draaiboek en verzorgt alles op een professionele wijze. Ze leverde de begroting zonder toeters en bellen of pakketten, precies zoals we hadden afgesproken. In de nazorg ontvingen we ook een handig naslagwerkje voor alles wat er na het overlijden op je afkomt. Bij de presentatie van de definitieve rekening maakte zij ook haar slogan volledig waar "een eerlijke uitvaart", door ontvangen kortingen en courtage volledig terug te geven, waardoor de rekening lager uitkwam dan begroot. Voor ons was de uitvaart perfect geregeld en we kunnen Marlène Kromhout van uitvaart begeleiding Dune, dan ook van harte aanbevelen. Dankjewel Marlène.
Cees van der Wiel en dochters – augustus 2020

Omdat we even tijd hadden om naar een goede uitvaartbegeleiding te zoeken, kwamen we uit bij Marlene Kromhout, eerlijke uitvaarten. Na eerder slechte ervaringen te hebben gehad met andere uitvaartbegeleiders, was dit een verademing. Zeer betrokken en alle tijd nemend voor het gezamenlijk opstellen van het uitvaartplan. Zij luistert goed naar de wensen van de betrokkenen. Zelf draagt ze mogelijkheden aan, waar wij niet opgekomen waren. We zijn haar zeer erkentelijk voor haar deskundigheid en professionele opstelling. Afspraken worden keurig nagekomen en de kosten zijn transparant. Veel dank daarvoor Marlene. We kijken terug op een waardig afscheid van onze dierbare Moeder en Oma.
Familie Holl-Oudshoorn – augustus 2020

Voor een uitvaart op maat moet je bij Marlène zijn. Marlène heeft een warme persoonlijkheid en kan zich goed in de situatie inleven. Zij is bij elk onderdeel in de voorbereiding naar de uitvaart aanwezig geweest.
Monique Beernink – juli 2020

Upon our first contact following the death of my wife Ingrid Mrs Marlene Kromhout organized all immediate activities promptly and efficiently. Her advice was invaluable and her extensive contacts with all involved parties allowed an increase in the number of funeral participants which would otherwise have been impossible to accommodate. During the funeral itself Mrs Kromhout coordinated all activities professionally, friendly and with great empathy. I am most satisfied with her support and I am convinced that nobody could have done any better.
Peter Behrmann – juli 2020

We willen Marlène hartelijk bedanken voor het goed verzorgen van de uitvaart van onze vader. Mijn moeder was ook zeer tevreden hoe de uitvaart was geregeld. We vonden Marlène heel prettig in het contact met ons en we konden goed op haar rekenen. Haar positieve instelling en energie waren voor ons steunend en helpend. De huisbezoeken van voor de uitvaart als achteraf waren persoonlijk en prettig. Marlène was goed bereikbaar en reageerde snel op onze vragen. Ze luisterde goed naar onze wensen en dacht mee maar liet ons in de regie. Alles werd goed voorbereid door Marlène zodat alles zo goed mogelijk zou verlopen. De communicatie was duidelijk naar ons en ze deed haar werk respectvol, persoonlijk en met veel passie. Hiervoor veel dank! Wij kunnen haar aanraden vanuit de kwaliteit, maar ook vanuit de prijs/kwaliteit verhouding.
Familie Oudshoorn – juli 2020

Marlène heeft ons op een zeer laagdrempelige, persoonlijke en zorgvuldige manier bijzonder goed bijgestaan in al het regelwerk dat over ons heenkwam, na het overlijden van onze moeder. Ze heeft ons echt het gevoel gegeven dat niets teveel of te gek was. Het was fijn dat ze de dingen gewoon bij de naam noemde; zoals kosten en de voor- of nadelen van keuzes. We kijken, mede door haar rustige en warme aanwezigheid, met een goed gevoel terug op een mooie uitvaart van onze moeder.
Familie Zandbergen – mei 2020

Marlène heeft ons geweldig geholpen met de uitvaart van onze (schoon)vader. Het contact wat we hadden was net alsof ze bij de familie hoorde. Zij werkt vakkundig en is erg betrokken met de nabestaanden. Alsnog dank daarvoor.
Hans en Wil Sanders – mei 2020

Dune Uitvaarbegeleiding is door ons als familie zeer prettig en deskundig ervaren. Marlène werkt professioneel, maar zeer zeker met een persoonlijke en zorgzame begeleiding aan de nabestaanden. Wij hebben de tijd na het overlijden van onze vader mede door Marlène haar begeleiding ondanks het verdriet toch als een mooie tijd ervaren. Een tijd waarin samen zijn, rouw met een lach en een traan en regelen van alles wat er bij een overlijden komt kijken samen gaan. Marlène werkt netjes en is precies, ze houdt goed rekening met de wensen van de overledene en de familie. Ze weet precies wat er moet worden geregeld en op welk moment hier houdt zij goed de regie in. Marlène is een vriendelijke persoonlijkheid en heeft echt naast ons gestaan, vlak na het overlijden, op de dag van afscheid en in de periode erna is zij nog nauw betrokken gebleven. Het contact met Marlène geeft een gevoel van vertrouwen in haar deskundigheid, maar ook in haar zorg voor de nabestaanden. Dune Uitvaartbegeleiding werkt transparant wat betekent dat de kosten geheel inzichtelijk zijn en maakt geen winst op de producten die zij leveren.
Familie Sapei – februari 2020

Het contact met Marlène hebben we als een warm bad ervaren in één van de meest hectische en emotionele periodes in ons leven. Vanaf het eerste telefonische contact tot aan het eind van de uitvaart, het liep allemaal even gesmeerd.  We vonden het heel prettig dat we rustig en stap voor stap beslissingen konden nemen. Je gaf ons even tijd om tussendoor op adem te komen. Jouw ideeën voor een kleine, intieme uitvaart vonden wij heel fijn. Wij konden ons daar geen voorstelling bij maken, maar zoals het er daar uitzag: echt perfect! Kortom, jouw rol in een moeilijke fase in ons leven, hebben wij heel erg gewaardeerd. Je hebt een bijzonder vak: je staat mensen bij in een bijzonder heftige fase in hun leven, en wat ons betreft, ben je geknipt voor je vak. Je doet dat zo aangenaam, respectvol en met grote toewijding, daar kunnen wij alleen maar heel veel respect voor hebben en heel erg dankbaar voor zijn! Heel hartelijk dank dat je het afscheid van mijn vader zo mooi, liefde- en respectvol hebt vormgegeven.
Pieter – februari 2020

Marlène heeft ons geholpen bij het regelen van het afscheid van onze vader. Ze gaf ons advies over welke mogelijkheden er zoal waren en voelde goed aan in welke sfeer we het afscheid wilden regelen. Ze houdt de deadlines in de gaten en heeft ons daarmee veel zorgen ontnomen. Ook met de financiele afwikkeling heeft zij geholpen. Buiten de verdrietige momenten en de praktische zaken om, hebben we leuke gesprekken gehad met elkaar en zelfs gelachen. We kijken, mede dankzij Marlène, met een goed gevoel terug op het afscheid van onze vader.
Annelies, Hanneke en Martine – januari 2020

De uitvaart van mijn vrouw is zeer goed verlopen, dankzij Marlène die haar vak verstaat, eerlijk en vriendelijk, een liefdevolle warme vakvrouw.
Gerard – december 2019

Dank je wel voor alle goede zorgen!
Oktober 2019

Het was een hele mooie uitvaart, de teksten, muziek en bloemen waren heel mooi. Nog hartelijk bedankt voor je goede zorgen. Je hebt ons echt geholpen om er een mooie afscheidsdienst van te maken. Dank daarvoor.
Augustus 2019

Erg fijne, betrokken en persoonlijke begeleiding bij het regelen van zulke belangrijke, emotionele en beladen beslissingen.
Ingrid Nijhout – augustus 2019

De crematie van moeder werd door Marlène boven verwachting verzorgd. We hadden wensen van een huiskamersfeer en liefde en warmte, maar het was nog mooier dan we gedacht hadden. Ook de rust, we konden de tijd nemen en ze adviseerde, maar liet verder alles aan onze wensen over. Top!! Wij zouden Marlène zeker aanbevelen.
Aad en Marja – augustus 2019

Zeer vriendelijk, servicegericht, meedenkend en invoelend. Ook precies de goede toon: niet te formeel en niet te afstandelijk.
Ronald – juni 2019

In één woord geweldig.
Juni 2019

Marlène was een zeer aardige en meedenkende begeleidster. Ze heeft alles keurig geregeld. Ik voelde dat ik haar kon vertrouwen om de beste uitvaart voor onze vader te regelen.
Ivonne – mei 2019

Het was heel fijn zoals je ons geholpen hebt. Heel erg bedankt daarvoor Marlène en respect en complimenten voor hoe je je werkt doet!
Maart 2019

Voor de 1e keer zelf een afscheid moeten regelen. Marlène is zeker een hele verlichting en steun geweest, ook in uitleg en aanwijzingen. Uitvoering was prima geregeld. Er werd heel goed rekening gehouden met alle emoties die het verlies met zich meebracht. Bedankt voor dit alles.
Februari 2019

Vanaf het eerste moment dat wij kennismaakten tot en met de uitvaart hebben wij een goed contact gehad met Marlène. Wat begon als kennismakingsgesprek is als vanzelfsprekend overgegaan in eerste afspraak. Alle familieleden konden zeer goed opschieten met Marlène en we hebben haar inzet zeer gewaardeerd. Ik zou Marlène zeer zeker aanbevelen aan anderen.
Januari 2019

Heel blij met de persoonlijke, open en warme begeleiding. Marlène bracht oplossingen en ideeën waar we zelf niet aan hadden gedacht. Ik kijk terug op een erg mooie uitvaart.
Diane Middelraad – november 2018

Hoewel het overlijden van mijn vader niet onverwacht kwam, was er toch nog veel om te regelen. Marlène heeft stap voor stap meegedacht en het regelen uit onze handen genomen. Hierdoor konden wij ons richten op het afscheid nemen. Ik ben zeer tevreden over de aandacht en werkwijze van Marlène.
Joan van der Wiel – november 2018

Namens ons allemaal willen wij jou nogmaals enorm bedanken voor alles wat jij hebt gedaan om de afscheidsweek tot een waardig geheel te maken. We kijken er met een dankbaar hart op terug! Dank je wel voor alles wat je daarin hebt willen betekenen en ook die extra mijl hebt willen gaan. Dank je wel ook voor de aandacht en zorg die je voor onze moeder had. Dat heeft haar echt goed gedaan!
Hanneke – november 2018

Ik ben erg blij met hoe alles verlopen is. Heel erg bedankt voor al je goede hulp!
Augustus 2018

Marlène heeft mij en mijn dochter van 13 jaar zeer goed geholpen in deze moeilijke tijd. Heel erg goed. Zeer tevreden.
Juni 2018

Zéér positief. Ik wil je hierbij nogmaals hartelijk bedanken voor het vele werk dat je voor ons hebt gedaan. Alles was zo snel en zeer goed door je geregeld! Daarbij was je een steun en vraagbaak voor mij, nogmaals dank!
April 2018

Marlène heeft het perfect gedaan! Wij hebben deze week als zeer warm ervaren.
April 2018

Dankjewel Marlène, je hebt ons goed begeleid. 2 verschillende uitvaarten meegemaakt met hulp van Marlène, vriendelijk geholpen, op ons gemak gesteld, goed geholpen! Ik vond het een fijn gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen.
Maart 2018

Wij hebben bijzonder prettig samen gewerkt met Marlène. Ik zou vertellen dat ons veel werk uit handen is genomen, dat op het juiste moment op een prettige manier herinnerd werden aan deadlines, dat er goede adviezen werden gegeven en dat alles prima naar wens is verlopen. Werd persoonlijke aandacht gegeven. Meegedacht. Was prettig om op deze wijze een afscheid te moeten regelen.
Januari 2018

We werden snel en goed ondersteund door Marlène. Een schat!
December 2017

Wilt u meer informatie?

Ik zal uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden of de gewenste documenten toesturen. U kunt uw adresgegevens invullen in het veld Opmerkingen.