Afbeelding
De Laatste Eer Rjinsburg

Er is iemand overleden en u zoekt een uitvaartbegeleider die u in deze hectische en emotionele periode kan bijstaan. Ik kan u en uw familie hierbij helpen. Ik sta u graag met raad en daad bij. Op informele wijze en met tijd, rust en aandacht zal ik samen met u het afscheid vormgeven zoals u dat voor ogen heeft. Ook als u lid bent van de Laatste Eer kan ik u bijstaan.

Familiekamer

Het nieuwe rouwcentrum van De Laatste Eer in Rijnsburg beschikt over 3 sfeervolle familiekamers. U krijgt een sleutel van de kamer, zodat u op elk gewenst moment bij uw overleden dierbare kunt zijn. Dit betekent dat u zo vaak kunt komen en net zo lang mag blijven als u zelf wilt. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer en u mag de kamer dan ook op een persoonlijke manier inrichten. Bijvoorbeeld door foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen.

 

Wilt u geen gebruik maken van een familiekamer, dan is er ook een gekoelde ruimte waar de overledene kan verblijven. Er is dan altijd de mogelijkheid om uw dierbare te bezoeken.

Aula

De aula is voorzien van alle mogelijkheden om een eigentijds afscheid vorm te geven.

Condoleanceruimte

Tijdens een openbare condoleance of na afloop van de afscheidsdienst is er in het rouwcentrum gelegenheid tot condoleren en met elkaar samen te zijn. Met een kopje koffie en wat lekkers of met een borrel en hapjes. De keuze is aan u.

 

Kamerlingh Onnesstraat 62
Rijnsburg