Afbeelding
Begraafplaats Groene Kerk Oegstgeest - Dune Uitvaartbegeleiding

De Begraafplaats Groene Kerk bestaat uit twee delen, met elk hun eigen sfeer. Het historische deel, rondom de kerk, wordt gekenmerkt door grindpaden en oude bomen. Aan de overkant van de weg is een nieuw deel aangelegd, dat ruim is opgezet en meer eigentijds is vormgegeven. Zowel het oude als het nieuwe deel worden ervaren als een prettige plek om in alle rust afscheid te nemen van een dierbare. Een plek waar je altijd terug kunt komen om stil te staan bij de overledene.

De begraafplaats beschikt over graven en grafkelders en over een urnenmuur, -graven en -kelders. Er zijn twee velden waar as van een overledene kan worden verstrooid. Ook is er een Gedenkboom, waaraan mensen een metalen blad kunnen laten bevestigen met de naam van hun dierbare.

De Begraafplaats Groene Kerk is een algemene begraafplaats. Mensen van alle gezindten en culturen kunnen hier hun dierbaren hun laatste rustplaats laten vinden. De overledene of de nabestaanden hoeven geen relatie te hebben met Oegstgeest of met de kerk.

Haarlemmerstraatweg 4-6
Oegstgeest