Afbeelding
logo eerlijke uitvaarten

Een passend afscheid voor een eerlijke prijs

Dune Uitvaartbegeleiding is aangesloten bij het platform Eerlijke Uitvaarten. Daar ben ik trots op, maar wat betekent dit eigenlijk voor u?

Vertrouwen

Als u afscheid moet nemen van een dierbare start er een hectische en emotionele tijd. Er moeten in korte tijd veel beslissingen genomen worden. Dan is het fijn om iemand naast u te hebben staan die u helemaal kunt vertrouwen. Iemand die alle tijd voor u heeft en geen commercieel belang heeft bij de keuzes die u maakt.

Transparant en kraakhelder

Alle uitvaarten die ik regel zijn Eerlijke Uitvaarten. Dit betekent dat, in tegenstelling tot wat gebruikelijk is in de branche, ik één vast tarief bereken voor het volledig regelen en verzorgen van de uitvaart. Dit houdt automatisch in dat alle inkopen voor de uitvaart zonder winstmarges of toeslagen aan u worden doorberekend. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de uitvaartkist, het rouwdrukwerk, de laatste verzorging, het rouwvervoer etc. Indien gewenst kunt u inzage krijgen in de inkoopnota's. Dat is eerlijk en dat is transparant en zo weet u zeker dat u een eerlijke prijs betaalt.

De 7 zekerheden van een Eerlijke Uitvaartverzorger

  • Uw wensen staan bij een uitvaart op de eerste plaats 
  • U ontvangt zo mogelijk binnen 24 uur na het regelgesprek een gedetailleerde en zo compleet mogelijke kostenbegroting voor de hele uitvaart 
  • Het aannametarief ligt van tevoren vast 
  • Alle inkopen voor de uitvaart worden zonder toeslagen doorberekend 
  • Door de uitvaartverzorger zelf uitgevoerde onderdelen van de uitvaart worden tegen marktconforme inkoopprijzen doorberekend 
  • Indien gewenst krijgt u inzicht in de inkoopnota’s van de betreffende uitvaart 
  • Écht onafhankelijk advies van de uitvaartverzorger